POPOVIĆ: Ana mi je plakala zbog tebe! DARKO: Znam, kriv sam, pokušaću sve da rešim
Foto: Printscreen

Direktor „Granda“ miri Lazića i Sevićku

POPOVIĆ: Ana mi je plakala zbog tebe! DARKO: Znam, kriv sam, pokušaću sve da rešim

Stars -

Saša grdio pulena pred početak snimanja jedne emisije, on mu obećao da će se potruditi da spase brak

Saša Popović na sve načine pokušava da pomiri Anu Sević s Darkom Lazićem! Iako su njih dvoje nedavno zvanično podneli zahtev za razvod, direktor „Granda“ je odlučio da se u poslednjem trenutku umeša.

To se dogodilo kada ih je pozvao na snimanje emisije, koja je bila njima namenjena. Ana i Darko su u studio došli sa ćerkom i ponašali su se kao da je među njima sve u najboljem redu. Međutim, pred sam početak snimanja Popović je s Lazićem obavio jedan ozbiljan razgovor i otkrio detalj koji dosad nije bio poznat.

U četiri oka

- Darko, sedi, trebalo bi da popričamo - rekao je Saša, kojem su baš u tom trenutku doneli ručak. - Naravno, direktore. Ali bolje da sačekam da završite s jelom - ljubazno je rekao pevač.

foto: Printscreen

Popoviću to nije smetalo.

- Ma nema veze, sedi, nismo u restoranu. Imamo mi važne teme - uzvratio je on. Lazić je zauzeo svoje mesto, a onda su porazgovarali, misleći da ih niko ne sluša.

- Ana je bila nedavno kod mene i plakala je. Moraš da povedeš računa. Ti si ozbiljan pevač, nisi bilo ko. Imaš porodicu, sačuvaj je. Posle emisije ćemo ozbiljnije da porazgovaramo - rekao je Saša.

Hepiend

Lazić mu je priznao da je pogrešio. - Sve znam, direktore. Zaje*ao sam stvar. Kriv sam. Pokušaću da rešim tu situaciju. Svestan sam svega - rekao je Darko. Ubrzo im se pridružila i Ana sa ćerkom. Popović ih je ostavio same, a on je otišao u studio. Da li će se ova priča završiti hepiendom, pokazaće vreme.

foto: Printscreen

Tri šok pitanja za Lazića

VOLEO BIH DA SE POMIRIMO!

Postoji li mogućnost da se pomiriš s Anom? - Pravo da ti kažem, ne znam da li postoji ta mogućnost, ali nikad se ne zna.

Šta osećaš prema njoj? - To ne bih da komentarišem. Biće prilike da se o tome razgovara kad dođe vreme.

U kakvom si odnosu s njom? - Bolje nego ikad! Sve je kako treba.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! ANA I DARKO PONOVO ZAJEDNO: Kurirov paparaco uhvatio bračni par!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track