POSLE ROĐENJA KATJE NATAŠA MENJA ŽIVOT IZ KORENA: Sele se na salaš, a evo kakve zahteve je imala za svoj novi dom! Otkriveni svi detalji!
Foto: Dragan Kadić

KAKO ĆE IZGLEDATI NOVA KUĆA

POSLE ROĐENJA KATJE NATAŠA MENJA ŽIVOT IZ KORENA: Sele se na salaš, a evo kakve zahteve je imala za svoj novi dom! Otkriveni svi detalji!

Stars -

Nataša Bekvalac se porodila poslednjeg dana februara, a nakon što sa bebom izađe iz bolnice cela porodica se seli u Čenej gde su uredili kuću u kojoj će živeti. Pre porođaja su već preselili stvari a Nata je imala posebne uslove za svoj novi dom.

Naime, Nataša je odlučila da porodični salaš pretvori u svoj novi dom, u čemu ju je podržala cela porodica. Sada će se nalaziti bliže svojim roditeljima, a njena ćerka Hana promeniće školu i od sada će je pohađati u Novom Sadu.

foto: Dragana Udovičić

"Nataši je bilo bitno da porođaj prođe kako treba jer je otpočetka njena trudnoća bila zahtevna, morala je da leži i miruje. Zato je imala vremena da dobro razmisli o budućnosti svojih naslednica. Tako je donela odluku da porodični salaš u Čeneju pretvori u svoj novi dom, u čemu su je podržali roditelji i sestre. Nataša je uložila mnogo novca jer je želela da njen dom bude onakav kakvog ga je zamislila. Hana je dobila svoju sobu, kao i Katja. Bebina soba potpuno je spremna za njen dolazak", kaže naš izvor blizak Nataši, i dodaje:

"Kako će sa njima dosta vremena provoditi i Lukina ćerka Ira, i ona će imati svoj kutak. Natašina mama je pomogla u savetima u vezi sa dvorištem koje je ograđeno drvećem. Sada u njemu, pored mesta na kojem leti može da se uživa i pije kafa, postoji veliki broj saksija sa cvećem i zasađenog rastinja. Prostrano dvoriše odlično je za dečje igrarije, ali i zdrava sredina u kojoj će bebica odrastati. Hana će tamo ići u školu, čiji je program usklađen sa programom škole koju je pohađala u Beogradu. Jedino što više neće biti toliko blizu tate Danila Ikodinovića, ali su to svi prihvatili razumno jer nije velika udaljenost između ova dva grada."

❤❤❤❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Za najmlađeg člana njihove porodice, bebu Katju sve je spremno.

"Soba za novog člana porodice Bekvalac uveliko je spremna, kao i garderoba i igračke koje su kupile kako tetke tako i Hana. Većina nameštaja je napravljena, tako da je Nataša retko šta donela iz stana u Beogradu, koji neće prodavati jer će joj biti potreban zbog posla. Posebnu pažnju je poklonila dvorištu u kojem će provoditi veći deo vremena, kao i kućicama za pse koje je usvojila. Za njih je sada sagrađen poseban boks u kojem žive, a Nataša je planirala da na imanju ima još mnogo životinja. Ovo će biti njihova oaza mira, kako je to Nata oduvek želela. Sada je blizu roditelja što joj je dodatno drago, a Luka je pristao da svoj život odvoji od prestonice", objašnja izvor, i dodaje:

"Ona je od Nove godine počela polako da sređuje, a pre porođaja se definitivno preselila. Nije joj bilo lako da premeni mesto stanovanja, ali je bila sigurna da je to za nju i porodicu najbolja odluka."

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Puls, L.S., Foto: Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SESTRE NAJPONOSNIJE: Nataša Bekvalac rodila Katju, a evo kako se slavi u njenu čast!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track