SUŠTA SUPROTNOST: Znamo je kao smirenu osobu, a evo kakva je privatno Nevena Božović!
Foto: Dragana Udovičić

OTKRILA SVOJU DRUGU STRANU

SUŠTA SUPROTNOST: Znamo je kao smirenu osobu, a evo kakva je privatno Nevena Božović!

Stars -

Pevačica i nekadašnja učesnica šou programa "Prvi glas Srbije", Nevena Božović, u javnosti važi za izuzetno smirenu i blagu osobu, međutim, kada se kamere ugase, njen temperament se promeni.

Božovićeva se kroz osmeh prisetila detinjstva, pa je priznala da se često sukobljavala, i to sa jačim polom.

"Apsolutno nisam smirena u privatnom životu, vrlo sam impulsivna i burno reagujem kada se kamere ugase. Čak umem i da kažem nešto što ne želim. Mada, ja ne psujem i niko me nikad nije čuo kako psujem. Kao mala sam se tukla sa dečacima, družila sam se samo sa drugovima".

foto: Dragana Udovičić

Nevenu do sada nismo imali prilike da vidimo u izrazito provokativnim odevnim kombinacijama, ali nam je priznala da bi rado prihvatila da uradi set takvih fotografija.

"Ako se meni to dopada i ako bude za neku ozbiljniju kampanju, a i skladu sa mojim principima, zašto da ne", kaže Nevena.

Bivša evrovizijska predstavnica osvrnula se na ovogodišnju Beoviziju. Nevena je otkrila da nije pobedio njen favorut, ali i da bi ona ponovo rado otišla na Evrosong, ali, kako kaže, sa nekom ozbiljnijom pesmom.

"Ima puno mojih prijatelja koji su se takmičili na Beoviziji, ali moj favorit je bila Saška Janković. Zbog njenog vokala i glasovnih sposobnosti priželjkovala sam da baš ona ode na Evroviziju. Ja bih svakako ponovo učestvovala na Evrosongu, samo ne nepromišljeno, već sa dobrom pesmom i da ja budem sigurna u to. Verujem da ću učestvovati makar još jednom. To je veliko iskustvo, svi se bore i nikom nije svejedno kada vidi scenu. Vredi proći kroz celu tu organizaciju, toga u našoj zemlji nema i mislim da nećemo ni imati", objašnjava Nevena Božović.

#beovizija2018 ?️? Dressed by @mo_premiere Mua: @snezanakaroviccoric Hair: @studiokat_

A post shared by N E V E N A (@nevenabozovicofficial) on

(Kurir/Blic, Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIKADA NIJE BILA OVOLIKO SEKSI: Sloboda Mićalović totalno promenila imidž, fanovi lude za novim snimkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track