DARI OPLJAČKAN STAN: Lopovi joj odneli 30.000 evra
Foto: Dragana Udovičić, Vladimir Šporčić

Folkerka na meti razbojnika

DARI OPLJAČKAN STAN: Lopovi joj odneli 30.000 evra

Stars -

Bubamara provalu otkrila posle dva dana. Zbog straha da se to ne ponovi, odmah je ugradila kamere, a uskoro će angažovati i obezbeđenje

Dari Bubamari opljačkan je stan na Dedinju. Tom prilikom lopovi su joj odneli novac i skupocene stvari u vrednosti od 30.000 evra.

Kako Kurir saznaje, u noći između utorka i srede pljačkaši su upali u folkerkinu nekretninu dok nije bilo nikoga i napravili opšti haos u svim prostorijama. Iz fioke u spavaćoj sobi nestale su tri zlatne ogrlice i jedan sat, dok je iz dnevnog boravka sa zida skinuto pet umetničkih slika, odneli su i dve unikatne vaze koje su stajale na komodi, a iz ormara su ukrali jednu bundu i dve tašne.

Iskusni

Lopovi su bili toliko tihi i spretni da ih niko od komšija nije čuo. Niko nije ni primetio da se nešto dogodilo u njihovoj zgradi. Da je stan obijen, otkriveno je tek posle dva dana, kada je Bubamara došla po neke stvari. Čim je kročila unutra, zatekla je užasan prizor. Odmah je otrčala do sobe da proveri da li su stvari na svom mestu, ali je imala šta i da vidi. Njenih dragocenosti nije bilo. Počela je da histeriše i plače, nakon čega je pozvala najboljeg prijatelja i požalila mu se u kakvoj se situaciji našla.

foto: Printscreen

U šoku

Drug ju je preko telefona smirivao, a ona je samo ponavljala zašto njoj sve to da se desi. Radi sopstvene bezbednosti, Dara je tog dana pozvala majstora da dođe i ugradi sigurnosne kamere da bi bila mirna. Pored toga, planira da angažuje dva čoveka iz obezbeđenja koja će plaćati da stoje ispred zgrade sve dok se ne nađu lopovi.

Pozvali smo Daru, koja je potvrdila naša saznanja.

- Sačekajte da nađemo krivce pa da pričamo o tome. Ne mogu da verujem šta se meni dešava. Nije u pitanju šta je i koliko odneto, meni je bitno da niko od nas nije bio u stanu. Stalno mislim na to da je neko mogao da bude povređen da se tu zatekao. Gde da mi se baš ovo desi u jeku priprema za koncert, ali, srećom, to se neće odraziti na spektakl koji pripremam - rekla je Dara za Kurir.

foto: Damir Dervišagić

Još jedna neprijatnost

IZBACILI JE IZ AVIONA

Daru Bubamaru su stjuardese u petak u popodnevnim satima izbacile iz aviona. Zbog nedozvoljenog tereta, pet osoba moralo je biti skinuto s leta za Sarajevo, među kojima je bila i pevačica. Bubamara je prebačena u drugi avion, pa je u prestonicu Bosne i Hercegovine morala da leti preko Zagreba. Ona je jedva uspela da stigne dva sata pred nastup u jednoj diskoteci, pa se na brzinu namontirala pred svirku. Inače, ona se, pored nastupa koje ima svakog vikenda, uveliko priprema i za koncert u Beogradskoj areni, koji je zakazan za 21. april.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Vladimir Šporčić, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DARA BUBAMARA NIKAD MRŠAVIJA: Uvukla se u zlatni kombinezon, pa pokazala zategnute noge!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track