Najnovije vesti

DIVNA DNK SAZNALA DA JOJ JE DETE ODUZETO: Ćerki je bolje s hraniteljima nego s mojima!
Foto: SVET N. Kostic

Nemarna

DIVNA DNK SAZNALA DA JOJ JE DETE ODUZETO: Ćerki je bolje s hraniteljima nego s mojima!

Stars

Producenti „Zadruge“ rekli Kocićevoj da se njeno dete nalazi u privremenom smeštaju, ali je ona odbila da ode iz takmičenja i reši taj veliki problem

Divna Kocić odbila je da privremeno napusti „Zadrugu“ i tako reši problem s maloletnom ćerkom koju je socijalna služba smestila u hraniteljsku porodicu. Ona je svoj postupak obrazložila time da je detetu tamo bolje nego s bakom i dekom.

Ubrzo nakon što je ušla u ovaj šou, Divni DNK su nadležne institucije oduzele dete koja je ona ostavila kod svojih roditelja. Producenti nisu želeli da Kocićevoj saopšte problem koji je nastao, jer nisu znali gde se devojčica nalazi, a i verovali su da će njen suprug Marko rešiti problem nakon što je izbačen iz rijalitija. Pošto je on izjavljivao da nema nameru da ćerku dovodi kući sve dok njegova žena ne izađe iz „Zadruge“, organizatori su rešili da porazgovaraju s Divnom.

foto: Printscreen

Prema našim saznanjima njoj je objašnjeno da joj je ćerka privremeno oduzeta i ponuđeno joj je da napusti šou dok ne reši problem. Na zaprepašćenje ljudi iz organizacije, Divna je odbila takvu mogućnost i rekla da neće da izlazi napolje jer joj je potreban novac, ali i da je sigurna da je malenoj Kristini bolje i lepše u hraniteljskoj porodici nego s njenim roditeljima, koji žive na rubu egzistencije.

Takođe, ona je obećala da o svom problemu neće pričati s ostalim učesnicima da ne bi dalje komplikovala situaciju i izazvala konflikte s Centrom za socijalni rad. Poručila je da će po ćerku otići kad se završi rijaliti.

Kurir / I. E., Foto: Svet/N.Kostić, Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...