(VIDEO) ZASLUŽILA SI DA TE MUŽ VARA: Goca izvređala Kiju, ova od besa nije mogla da se zaustavi!
Foto: Printscreen

ŽESTOKA SVAĐA

(VIDEO) ZASLUŽILA SI DA TE MUŽ VARA: Goca izvređala Kiju, ova od besa nije mogla da se zaustavi!

Stars -

Svađa između Gordane Džehverović i Kristine Kockar se otrgla kontroli, osim toga što su pale teške optužbe i provokacije sa obe strane, Kija je rekla nešto čime je uvredila Gocu.

Kako je Džehverovićka rekla da je Kristina zaslužila prevaru koju joj je priredio Sloba Radanović, ona joj iz revolta prozvala njenog sina Savu Džehverovića koji ima dugu vezu sa maloletnom devojkom.

foto: Printscreen

"Treba da se pitaš sama o svom braku. Pitaj zašto te muž varao sve vreme. Kako se to ponašaš kad ti muž traži drugu?", vikala je Gordana.

"Ti si rekla da sam ja to zaslužila. Ja kažem da ja to nisam zaslužila. Vaspitaj svoju ćerku da sebe krivi što je muž vara. Treba da te bude sramota, šta pričaš, imaš žensko dete. Jesi li pitala sina da li je on normalan što je sa maloletnicom? Jesi li pitala? To nije normalno. Ti govoriš o mom braku da sam ja to zaslužila, ti si bre ženo bolesna", kiptila je od besa Kija.

Kako je mama Goca u nekoliko navrata napomenula da njen sin ima dugu i skladnu vezu sa devojkom i da je dobio blagoslov od devojčinih roditelja da stupe u vezu, njoj je bilo totalno nepojmljivo ono što je Slobina supruga rekla.

(Kurir/Pink, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja