ĆERKA SE ŠOKIRALA KADA JU JE VIDELA: Suzana Mančić ima čudnu metodu za mršavljenje, ne štedi pare!
Foto: Vladimir Šporčić

OVO JE HIT

ĆERKA SE ŠOKIRALA KADA JU JE VIDELA: Suzana Mančić ima čudnu metodu za mršavljenje, ne štedi pare!

Stars -

Voditeljka pokušava da skine kilograme na veoma neuobičajen način, pa je objasnila o čemu se radi.

Suzana Mančić nikada nije krila da se među prvima na našim prostorima podvrgla estetskoj hirurgiji.

Sada, kada je ušla u sedmu deceniju života, odlučila je da eksperimentiše. Naime, kako nekadašnja loto devojka otkriva , uz pomoć japanske doktorke će svoju liniju dovesti do savršenstva, a jedino što treba da radi jeste da nosi nakit!

foto: Damir Dervišagić

"Imam cirkone na ušima i oni u stvari predstavljaju male magnete, koje mi je zalepila jedna japanska doktorka. To su magneti za mršavljenje, a da li funkcionišu, videćemo uskoro. To što radi ta Japanka je ludilo. Ona je vrhunska doktorka koja se bavi podmlađivanjem i na svaka tri meseca dolazi kod nas, a ja joj verujem i sigurna sam u dobar rezultat", uverava Suzana i otkriva kako je reagovala njena mlađa ćerka kada je videla da nosi cirkone na ušnim školjkama.

"Moja ćerka Natalija se šokirala kada me je ugledala nakon što sam se vratila iz klinike. Odmah je rekla: "Da li je moguće da si u tim godinama uradila pirsing?" Meni je to bilo urnebesno jer sam veliki protivnik tih stvari. Onda sam joj objasnila o čemu se radi i da ću cirkone nositi mesec dana", kaže Mančićeva i ističe da je retko kad zadovoljna svojim izgledom.

foto: Dragana Udovičić

"Niko nije savršen! Nijedna žena nije dovoljno mršava, pa tako i ja za sebe mislim. Ipak, smatram da sam seksepil nasledila od majke i mnogi mi kažu da ću zbog energije koju posedujem živeti 100 godina, a ja nemam ništa protiv. Generalno, volela bih da kada ostarim budem zdrava i ovako blesava", kaže voditeljka i naglašava da nije imala komplikacije nakon mnogobrojnih estetskih tretmana i zahvata.

"Apsolutno nikada nisam imala negativne efekte. Uvek sam umerena i idem u klinike koje pružaju najkvalitetniju uslugu. Nikada ne štedim kada je izgled u pitanju. To vam je kao kada kupite jeftine cipele, pa se nažuljate. Isto je i sa estetskom medicinom, koliko para, toliko muzike! Pre svega, ja volim svoje lice, koje je moj zaštitni znak. Ako se njime kockam, to neće valjati", zaključila je Suzana.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Alo, Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track