SAŠA POPOVIĆ OTKRIO KAKO JE SMUVAO SUPRUGU: Danas smo se poljubili, sutra je već živela kod mene!
Foto: Damir Dervišagić

23 GODINE BRAKA

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO KAKO JE SMUVAO SUPRUGU: Danas smo se poljubili, sutra je već živela kod mene!

Stars -

Direktor "Grand" produkcije, Aleksandar Saša Popović u emsiji "Balkanskom ulicom" prvi put je ispričao detalje iz svog života za koje javnost do sada nije znala.

Život ga nije uvek mazio, u jednom trenutku ostao je bez svega, a ćerku Aleksandru dobio je u 45. godini života.

Popović se prisetio i trenutka kada je počela ljubavna veza između njega i Suzane Jovanović koja je nekoliko godina posle zabavljanja krunisana brakom. Ove godine slave 23 godine ljubavi.

"Prvi put sam ugledao Suzanu na Zlatinoj i Pejinoj svadbi. Bila je u nekim pantalonama i majici. Pevala je svadbu. Tada sam je prvi put video. Ništa nije bilo tada. To je bila 1995. godina, a sa njom sa počeo da se zabavljam tek godinu dana kasnije. Godine 1996. snimala je spot u "Zemunici" na televiziji "Pink". Slučajno sam došao i tada smo se zvanično upoznali. Nisam se odmah zaljubio, kao što nije ni ona. Dopisivali smo se i onda je krenulo sve svojim tokom. Od maja do septembra smo se viđali. Prvi put smo se poljubili 9. septembra 1996. godine, a već 10-tog sam je preselio da živi kod mene. Nisam pisao posle nežne poruke, već sam je doveo kući, stavio u krevet i nežno sam joj pričao i šaputao. Svi mi umemo da budemo nežni, ako volimo", ispričao je Popović.

foto: Dragana Udovičić

Za svoje najteže životne trenutke smatra onaj kada je u banci "Dafina" uložio sav novac, te je u jednom trenutku ostao bez svega što je imao, a to ujedno smatra najveći životnim porazom.

"Nekako sam veseo čovek po prirodi, optimista sam za sve. Pravo da ti kažem ne znam koje situacije podnosim teško, sada kada me pitaš kada sam tužan, rekao bih ti nikada. Kada sam zaista sve izgubio, tri godine zaista ništa nisam imao. To je trenutak kada nemaš novac, stan, garderobu, baš ništa. Ni ženu ni decu, ništa nisam imao. Ali sam nekako bio optimistao, gurao i govorio: "Daj biće bolje", iskreno je rekao on.

"Sa političarima nisam imamo nikakav kontakt i nisam razgovarao sa njima na temu pesme i igre. Niti su oni uticali na moj muzički pravac i žanr, zaista nikada. Veruj mi. Nikada me ni jedan političar nije okrenuo i rekao: "Zašto ovo radiš, ovaj može, a ovaj ne". Mene su mnogo kritikovali mediji, da sam uzrok lošem ukusu, šund, ali čovek sam koji sam svirajući u "Slatkom grehu" i pre njega obišao celu Jugoslaviju i Srbiju. Svirali smo u svakom većem mestu. Tada sam uvideo šta je to što narod želi, onda sam video da televizija i emsiija nije samo baš dobar ukus. Video sam da ljudi vole Tozovca, Cuneta Gojkovića, Čolu, ali vole i neku Šemsu Šuljaković i Šerifa Konjevića. Vole sve. I onda sam tako koncipirao da u našoj emisiji bude svega i jednostavno ne mogu svi ukusi da se poklope i da svako bude zadovoljan", objasnio je Saša.

foto: Printskrin Youtube

Na pitanje zbog čega se kaje u životu, nije imao mnogo stvari koje bi naveo, ali je rekao dve stvari:

"Ne kajem se ni za jednu stvar u životu. Možda bi jedino išao nekim drugim putem, ne bi se borio sa Lepom Brenom napravimo našu firmu. Možda se kajem što se ranije nisam oženio, u 44. sam se oženio u 45. godini dobio ćerku. Ali da sam se deset godina ranije oženio sada bi imao unuke. Voleo bih i sada da što pre dobijem unuke", rekao je Popović i dodao da Suzaninog sina iz prvog braka Danijela smatra svojim detetom.

"Danijel sa nama živi od osme godine, volim ga isto kao Aleksandru, kao da sam ga napravio ja", otkrio je Saša.

Kada su ga upitali zbog čega je znao da rasplače Lepu Brenu, on je rekao:

"Jesam. Breno neće biti dividende za prošlu godinu. Ona je ragovala "A Sale da li je to moguće"", kroz osmeh se prisetio Saša.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO KAKO JE SMUVAO SUPRUGU: Danas smo se poljubili, sutra je već živela kod mene!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track