(FOTO) ANABELA PONOVO NA METI SKANDALA: Po društvenim mrežama preti pa onda tvrdi da je sve izmišljeno! Isplivala nova prepiska!
Foto: Printscreen

ŠOKANTNO

(FOTO) ANABELA PONOVO NA METI SKANDALA: Po društvenim mrežama preti pa onda tvrdi da je sve izmišljeno! Isplivala nova prepiska!

Stars -

Na društvenim mrežama danas se pojavila prepiska u kojoj su se, navodno, dopisivali MC Damiro i Anabela Atijas. Nakon što je to izašlo u javnost, Anabela je eksplodirala i zapreteli da će se videti na sudu, a onda je isplivala još jedna istina.

Naime, u spornoj prepisci se navodno Anabela zahvaljuje Damiru što nije izneo ništa o njegovom i Luninom odnosu i što joj nije upropastio život već je otišao iz rijalitija.

Razlog da se ova prepiska nađe na društvenim mrežama jeste komentarisanje MC Damira od strane Lune Đogani, koja je u jednom razgovoru sa cimerima prokomentarisala MC Damira kao "raspalu narkomančinu", što je bivšeg zadrugara jako iznerviralo.

Nakon što je objavio prepisku, Damiro je napisao "Voleo bih baš da uđem i da pokažem da li je ona upravu! Kako to ona zna da sam ja narkoman. Bravo", napisao je on pored prepiske sa Anabelom.

On je zatim objavio i pretnje koje je dobio od Lunine majke.

"Evo ti javno, Anabela. Pre nego sto me sudiš otvori Fejsbuk, pogledaj da li sam ja montirao ili je neko izbacio pre mene prepisku. Ja sam tacno pre 2 sata ovo objavio jer mi poruke sa svih strana dolaze kako tvoja Luna u Zadruzi priča da sam narkoman i da sam pobegao bez glave preko ograde! Ja bih stvarno voleo, ako je istina, da je pitam kako ona to zna?! Ako nije rekla, ajde "mir, mir, niko nije kriv". A ako hoćeš sudi me, Anabela, molim te. Ja i ti u sudu, MC Damiro i Anabela, koji hit! Samo ti fali još dobra pesma, a pre pesme da ja uđem ponovo u Zadrugu. Umesto što ideš redom i tužiš narod bolje bi ti bilo da odeš u Švedsku i tražiš socijalu jer ti je karijera propala i očigledno sve ljude sudiš zbog novca. Od Beograda do Trelleborga u Švedskoj si sve redom pokidala. Hahahahah, pozdrav", napisao je Damiro.

Nakon svega ovoga, Damiro je otkrio i šta se desilo nakon što je objavio sve ovo.

"Nakon što se pojavila objava Anabela je promenila profilnu sliku na Instagramu i zaključala svoj profil, a zatim mi je zapretila. Anabela je psihički skrenula i ne zna više gde udara, nažalost", rekao je on.

Anabela je potvrdila da je zaključala profil, a evo kakvo objašnjenje ima na sve to.

"Poruke se pišu i montiraju u moje ime, smišljeno. Javila sam mu se porukom da mu dam do znanja da je to tužilaštvu već poznato i da ću ga pozvati tim povodom na sud da potvrdi to, da on i ja nikada nismo imali nijednu prepisku. Očigledno je da je to za njega bila viša matematika da shvati, ili je svestan da na pomen mog imena, jedne totalno neinteresantne ličnosti i propale karijere, po njegovom mišljenju, on ipak osigura sebi naslov u novinama što vi ovim pozivom i potvrđujete. Više sam puta rekla da mi se Instagram profil zloupotrebljava, pa samim tim sam i zaključala ne bi li kontroslisala sve to, iako se nadležni bave tom problematikom što sam i nedavno dokumentovala", rekla je Anabela.

foto: Printscreen

(Kurir.rs, Foto: Printskrin)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) IMA 43 GODINE, 3 DECE, IZGUBILA BLIZANCE: Prvi muž je lešio od batina, ćerka joj u CENTRU SKANDALA, a evo zašto njeno telo izgleda SAVRŠENO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja