MAJKA UČESNICE PAROVA ZA KURIR: Ivona je bila na ivici smrti!
Foto: PrintScreen

POTRESNO

MAJKA UČESNICE PAROVA ZA KURIR: Ivona je bila na ivici smrti!

Stars -

Godinama je trpela vršnjačko nasilje, a zbog potisnutog stresa često je padala u nesvest. Lekari su posumnjali da boluje od leukemije, priča Vera Paunović

Ivona Paunović je zbog vršnjačkog nasilja imala ozbiljne zdravstvene probleme. Majka učesnice „Parova“ Vera Paunović kaže da joj je ćerka zbog dugogodišnjeg potisnutog stresa bila na ivici smrti i da dugo nisu znali od čega boluje.

- Bila je odličan đak, nije pila, pušila, nije imala dečka ni drugarice. Prosto, nije se uklopila u društvo, svi su je odbacivali. Jednom prilikom kupili smo joj rolere u inostranstvu, a te devojčice iz škole su imale one plastikanere. Bile su ljubomorne, a jedna ju je zakačila za bicikl i namerno prešla preko rupe, a Ivona je slomila ruku. Nije smela da mi kaže i tek je nastavnica fizičkog primetila da joj je ruka polomljena. Mnogo je patila jer je želela da bude kao i sva deca, da ima prijatelje - kaže Ivonina mama za Kurir.

foto: PrintScreen

Godinama kasnije završila je u bolničkoj postelji:

- Nosila je traume iz škole godinama, a sve je kulminiralo na Fakultetu za bezbednost. Tada su na testovima utvrdili da ima stopostotni stepen tolerancije i neagresije, što nije dobro, jer sve trpi u sebi. Tada je počela da pada u nesvest. Pakao je počeo kada je tokom treninga pala u nesvest i povredila trtičnu kost. Tada je zaradila cistu. Radila je analize i krvna slika je bila očajna. Mislili smo da ima leukemiju. Plakala sam danima, nisam znala kako da joj pomognem.

foto: Printscreen

Posle detaljnih analiza Ivona je dobila dijagnozu.

- Na kraju, saznali smo da ima teži oblik anemije. Počela je da vodi računa o ishrani i sada su njeni zdravstveni problemi mnogo manji. I dalje ima anemiju, ali nije toliko drastično. Znate, ona je uvek bila naivna, verovala da su svi ljudi dobri. Srećom, oporavila se, sada ima i dečka i prijatelje - zaključuje Vera.

J. Stuparušić - Foto: PrintScreen

Cista

MORA NA OPERACIJU

Vera kaže da njena ćerka ima još jedan zdravstveni problem:

- Nedavno su joj u Francuskoj našli cistu na jajniku. Treba da se operiše. Nije ništa strašno, ali vođena lošim iskustvom iz prošlosti, želim da to što pre reši.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MOKRA I PREVIŠE SEKSI: Kat

arina Živković se snimala u teretani i stavila grudi u prvi plan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track