OD ALEKSANDRINE ISKRENOSTI CELA VILA ZANEMELA: Bežala od policije, pobegla sa dečkom iz Šapca, a onda je pala u nesvest jer se predozirala
Foto: Printscreen/Happy

ŠOK

OD ALEKSANDRINE ISKRENOSTI CELA VILA ZANEMELA: Bežala od policije, pobegla sa dečkom iz Šapca, a onda je pala u nesvest jer se predozirala

Stars -

Fitnes instruktorka Aleksandra Vasiljević stala otkrila je na Poligrafu da je bila u zatvoru, kao i da je skoro umrla jer je popila previše diuretika.

Priznala je da u njenom sportu koristinedozvoljena sredstva.

"Da, to je velika istina koje se ne stidim, već se ponosim", izjavila je Aleksandra.

Da li si je istina da ti je život bio ugrožen?

"Ne, nije istina nikad mi život nije bio ugrožen. Kada su mi postavili pitanje nisam pomislila na onaj događaj kada sam pala u nesvest zato što sam popila previše diuretika. Tada su me polivali vodom, popila sam so i vodu u vratila se na binu najnormalnije", izjavila je Aleksandra.

Aleksandra je iskreno odgovorila da je bila uhapšena.

"Da, uhapsili su me, bežala sam od policije i bila sam celu noć u pritvoru. Bila sam uhapšena zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa", izjavila je Aleksandra.

foto: Printscreen/Happy

Aleksandra je iskreno odgovorila da je iz Šapca pobegla u Beograd zbog ljubavi.

"Upoznala sam dečka preko društvenih mreža, te sam na prvom sastanku bila pomalo uplašena za svoju bezbednost. On je kao pojava delovao veoma moćno. Bio je višlji od mene i imao prelepe zube. Već posle prvog poljupca bila sam najzaljubljenija nego ikada. Nema veze što nije bio moj tip muškarca, ali je imao neku harizm", - izjavila je Aleksandra.

Zatim je otkrila kako je posle samo sedam dana pobegla u Beograd kako bi živela sa dečkom i priznala da je to bila najsavršenija veza koju je imala, jer iako su bila samo mesec dana u vezi, živeli su kao da su u braku.

"On je lep deo mog života", dodala je Aleksandra.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen/happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KUPI ŠLJIVU AFRIČKU NEK' TI TVRDO STOJI... Bake iz Srbije imaju urnebesnu poruku za svoje deke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja