PREREZALA JE VENE I POPILA PUNU ŠAKU TABLETA: Muž joj je u zatvoru, bori se za starateljstvo sina (15), a onda je uradila nešto neverovatno
Foto: profimedia

ŽIVOT KOJI JE NIJE MAZIO

PREREZALA JE VENE I POPILA PUNU ŠAKU TABLETA: Muž joj je u zatvoru, bori se za starateljstvo sina (15), a onda je uradila nešto neverovatno

Stars -

Atraktivna Hrvatica Nina Morić oprobala se kao voditeljka, pevačica, glumica, modni dizajner...

Najveću slavu stekla je kao model, a medisku pažnju je privukla na sebe svojim kontroverznim životom. Veliki uspeh je postigla u Los Anđelesu, ali je Nina odlučila da se preseli u Milano.

"2 minuti e arrivo" l’ho detto mezz’ora fa.?

Објава коју дели ??? (@nina__moric) дана

Radila je mnogo, a potom se udala za fotografa Fabricija Koronu s kojim je dobila sina Karlosa. Pošto je optužen da je ucenjivao mnoge javne ličnosti fotografijama koje je posedovao Fabricio je završio u zatvoru. Nija je u tom periodu ostala bez angažmana, podnela je zahtev za razvod braka.

Le belle scarpe non sei tu a portarle in giro, sono loro che portano in giro te. @bros_tacco_12 ✔️

Објава коју дели ??? (@nina__moric) дана

Pisalo se da je dva puta pokušala da se ubije, prvi put popivši punu šaku tableta za spavanje, drugi put je objavljeno da je prerezala vene i da ju je spasla majka koja je našla u poslednjem trenutku.

Nina se već neko vreme bori za starateljstvo nad svojim petnaestogodišnjim sinom s kojim nije u najboljim odnosima.

foto: profimedia

Od svog novog dečka Luiđi Marija je starija 11 godina, a nedavno je izjavila da je izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, a poslednjih godina zarađuje tako što učestvuje u raznim rijaliti programima.

Kurir.rs/Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MUŽ JU JE ZLOSTAVLJAO, PA IZBACIO IZ STANA SA DETETOM: Ova pevačica preživela je pakao, a pogledajte kako danas izgleda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track