Najnovije vesti

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Nosiću Breninu venčanicu!
Foto: Vladimir Šporčić

OTKRIVA DETALJE SVADBE S FILIPOM ŽIVOJINOVIĆEM

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Nosiću Breninu venčanicu!

Stars

Pevačica bi volela da bude u „Diorovoj“ haljini koju je ponela njena svekrva kad se udavala za Bobu Živojinovića 1990.

Aleksandra Prijović volela bi da na svadbi s Filipom Živojinovićem bude u venčanici koju je nosila njena buduća svekrva Lepa Brena kada se udavala za Bobu Živojinovića!

foto: Privatna Arhiva

U pitanju je skupocena venčanica koju je za tu priliku dizajnirala čuvena modna kuća „Kristijan Dior“. Mlada pevačica ne krije oduševljenje što će posle dve i po godine veze stati pred oltar. Na svadbi, koja je zakazana za 21. jun, biće oko 500 zvanica. O detaljima za taj važan dan Prija je dosta razmišljala, a najviše o venčanici.

- O tome sam, naravno, razmišljala čim smo odlučili da zakažemo venčanje. Mislim da je taj detalj važan svakoj mladi, pa i meni - rekla je Aleksandra, a na pitanje postoji li mogućnost da bude u „Diorovoj“ venčanici koju je 1990. nosila Brena, odgovorila je:

- Nemam ništa protiv, ali stvarno još nismo pričale o tome.

Pevačica se ne plaši da će izgubiti popularnost nakon udaje i stvaranja porodice:

- Svesna sam da su neke moje koleginice manje popularne posle pauze koje su napravile kada su rodile decu. Meni to nije toliko važno. Nastaviću da snimam dobre pesme i da gradim karijeru paralelno s brakom i rađanjem dece. Nadam se da ću biti jednako uspešna na svakom polju.

foto: Printscreen

LJUBI LJUBU

SUSRET S BIVŠIM

Prija je u „Grandu“ srela bivšeg momka Ljubu Perućicu. Njihov bliski susret desio se pred Filipom! - Jesi li dobro? - pitala je Prija Ljubu nakon što ga je poljubila u obraz.

Kurir / I. Ercegovčević

Foto: Vladimir Šporčić, Privatna arhiva, Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...