SRĐAN ODLUČIO DA PROGOVORI POSLE 13 GODINA:  Evo šta mu najviše smeta kod kume Jovane Joksimović!
Foto: Printscreen

KUMA MU NEĆE ZAMERITI

SRĐAN ODLUČIO DA PROGOVORI POSLE 13 GODINA: Evo šta mu najviše smeta kod kume Jovane Joksimović!

Stars -

Voditeljski par Srđan Predojević i Jovana Joksimović sarađuju dugi niz godina, a nedavno su počeli da vode Jutarnji program na TV Prva.

Pored toga što su kolege, Jovana i Srđan su veoma bliski prijatelji, a čak su se i okumili.

foto: Zorana Jevtić

Srđan je sada progovorio o odnosu sa Jovanom, a zatim otkrio šta ga kod nje najviše iznervira, ali i koje njene osobine ceni.

"Njena osnovna i najveća mana je iskrenost. Mislim da je pametno prećutati u nekim situacijama, a ona je cela satkana od pravde i istine. Takođe, moram da priznam i da mi ponekad zasmeta što me Jovana ne vidi u vazduhoplovstvu, već samo u novinarstvu. Ali generalno, Jovana je moja velika podrška, kao i ja njoj. Što se i vidi po našem poslovnom uspehu", kaže Srđan, koji sa kumom i koleginicom uveliko pozdravlja gledaoce sa Televizije Prva.

Podsetimo, Jovana je 2001. godine započela karijeru na TV BK vodeći, a 2005. godine je prešla na RTS i bila je voditeljka i urednica jutarnjeg programa, da bi sa kolegom Srđanom Predojevićem 2010. godine otišla na Pink sve do ove godine, kada su prešli na TV Prva gde vode "Dobro jutro: Jovana i Srđan".

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JOVANA I SRĐAN UGOSTILI KURIR U STUDIJU: Pravićemo program po svetskim standardima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track