SRPSKA PEVAČICA PRED POROĐAJ PRIZNALA SA ČIM SE BORI MESECIMA: Što sam ostala trudna kad treba da izdam album
Foto: Printscreen/Instagram

Fanovi je ne ostavljaju na miru

SRPSKA PEVAČICA PRED POROĐAJ PRIZNALA SA ČIM SE BORI MESECIMA: Što sam ostala trudna kad treba da izdam album

Stars -

Mia Borisavljević, koja je u devetom mesecu trudnoće, otkriva da njena jača polovina neće biti u sali kada bude rađala devojčicu.

Mia Borisavljević sitno broji do porođaja, s partner Bojan Grujić pruža joj veliku podršku.

"Bojan i ja nismo ozbiljno pričali na tu temu, ali sam nekako došla do zaključka da to ni ja ni on ne bismo želeli. Ja bih volela da on bude tu negde ispred i da stražari, a doktori neka rade svoj posao u sali", kaže Mia. Ona još ne zna kako će se poroditi.

#wearewaitingforyou ?? #babygirl? #37weekspregnant #9monthspregnant #lovemyboyfriend ????#waitingforbaby

Објава коју дели Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) дана

"Još ne znamo kako ću se poroditi, carski rez nije zakazan jer za sada nema potrebe, ja verujem svojoj doktorki Slađi i stručnom timu doktora u Narodnog Fronta, tako da za sada ne osećam apsolutno nikakav strah. Ne znam da li je to dobro ili loše. Čak bih volela da porođaj krene nenadano i da se sve brzo izdešava u jurnjavi, da ne bih imala mnogo vremena za razvlačenje po bolnicama i da ne bih bila u raznoraznim situacijama koje žene proživljavaju čekajući danima svoj porođaj", smatra Mia Borisavljević. Ona kaže da njen izabranik Bojan Grujić jedva čeka da u rukama drži bebicu.

Vidimo se uskoro??‍♀️ @kostovjelena @marina_viskovic_official ???? @lagatafashiion ?

Објава коју дели Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) дана

"Bojan je presrećan i jedva čeka da uzme bebu u ruke. Videćemo da li će tako da bude i kad mu zakmeči petu noć zaredom", kroz smeh kaže Mia i otkriva da se, otkako je ostala trudna, susrela sa raznim kritikama.

"Pa da, dežurni kritičari su mi zamerali i što mi se nije video stomak do osmog meseca i što se nisam mnogo ugojila jer to odmah znači da nikakvu žrtvu nisam podnela kao buduća majka, zamerali su mi i što nastupam, jer je trudnoj ženi, valjda, mesto isključivo u krevetu sa brdom hamburgera i grickalica oko sebe. Zamerali su mi i što obuvam štikle i što sam uopšte ostala trudna sada kad treba da izbacujem album po njihovom mišljenju... Ma, svašta nešto, da vas ne davim. Mnogo su slatki i zanimljivi, šta bih ja bez njih!", priča pevačica. Trudnoća je za pevačicu prvi veliki odmor, koji je došao u pravo vreme, nakon 16 godina.

"Prosto sam zaboravila šta znači imati tu slobodu da se probudim kad hoću, da se viđam sa prijateljima kad god poželim, da gledam serije i filmove dok mi se ne smuči TV, da kuvam i eksperimentišem u kuhinji, da ne žurim nigde", ispričala je Mia.

"Sta ce zena trudna u kafani,pitaju se sviii...????" #9monthspregnant @lagatafashiion

Објава коју дели Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) дана

Kurir.rs/Foto Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NJENU NASLEDNICU ĆE DOČEKATI PRAVA IDILA: Mia spremila sobu za ćerkicu, a detalj iznad kolevke je čaroban!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja