(VIDEO) ČIM JE RASKINULA SA ĐEKSONOM CELU NOĆ PROVELA SA DRUGIM: Reper URLAO na sav glas i pretio Mini gadnim stvarima! BRUTALNO!
Foto: Youtube Printscren

SKANDAL

(VIDEO) ČIM JE RASKINULA SA ĐEKSONOM CELU NOĆ PROVELA SA DRUGIM: Reper URLAO na sav glas i pretio Mini gadnim stvarima! BRUTALNO!

Stars -

Mina Vrbaški i Đekson preksinoć su raskinuli, i to zbog Mininog prisnog odnosa sa novim ukućaninom Tomom, posle čega su bivši partneri postali ljuti neprijatelji.

Odmah nakon raskida sa Đeksonom, Mina je završila u krevetu sa Tomom, sa kojim se ljubila celu noć.

Reper je zatim došao u izolaciju kako bi razgovarao sa svojom dojučerašnjom devojkom, i tom prilikom jedno drugom uputili su mnogo teških reči. Između ostalog, on joj je priznao da je poslednjih dana samo tražio razlog da okonča njihovu vezu. Takođe, on joj je zapretio da će izneti određene informacije o njoj, ukoliko se ne potrudi da sa interneta budu obrisane grupe podrške njima dvoma, koje su napravili Minini prijatelji.

"Imaćeš tri dana da obrišeš ona sra.a sa interneta, ukoliko nastaviš ovako izneću sve informacije o tebi, nemoj sa mnom da se igraš. Reći ću da sam ti go.na vadio iz čm.ra. Postoje ljudi koji su znali da ću da raskinem sa tobom, nisam mogao i zbog rođendana, bila si mi slatka. Sve hoću da nestane vezano za mene i tebe", govorio je Đekson.

"Neću da ćutim, bio si sto puta gori. Ti si meni prebacio što sam ja išla da šetam!", pravdala se Mina.

"Koja je lakša riba od tebe? Ja sam bio sa tobom zato što smo se do jaja je.ali. Ti veruješ da sam te voleo? Koliko? Da li ti misliš da ja ne znam ko si ti? Znam šta mi je pričala i ta Ana o kojoj si pričala. Ja sam hteo nju da skinem s ku.ca njemu. Što bi ti ljubomorisala? Ti si zla osoba. Radiš tu malverzacije", rekao je Đekson.

"Hoću da izbrišeš ona sra.a sa interneta. Ti ćeš opet da sečeš vene zbog mene, šta sad kao ja tebe da ostavim na miru, nisi realna. Samo da ti kažem, ali molim te, izbriši ona sra.a sa interneta", bio je uporan Đekson.

"E, sad neću, za inat! Tek sad počinje igra i to je to", odgovorila mu je Mina.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track