Najnovije vesti

GASTOZ DUGUJE ZELENAŠIMA 12.000 EVRA: Učesnik „Parova“ u velikom problemu
Foto: Damir Dervišagić

SAZNAJEMO

GASTOZ DUGUJE ZELENAŠIMA 12.000 EVRA: Učesnik „Parova“ u velikom problemu

Stars

Dok se ovde glupiram, kamata mi je svakog dana sve veća. Sada iznosi 10 evra dnevno, plus glavni dug. Sve to moram što pre da vratim, ispričao je Nenad Marinković

Nenad Marinković Gastoz duguje 12.000 evra zelenašima, od kojih je pozajmio novac da bi snimio poslednji singl i spot „Samo kaži“ pre osam meseci, saznaje Kurir.

Pobednik treće sezone „Parova“ imao je ambiciju da od Jutjub vlogera i rijaliti takmičara postane muzička zvezda i na tome je vredno radio dve godine.

Nema tezgi

Snimio je tri pesme, visokobudžetne spotove, nastupao je širom Evrope po klubovima, zarađivao dosta novca od pregleda na internetu i tezgarenja. Ali sve to se preko noći promenilo. Kada je sredinom prošle godine naglo opala potražnja za njim po diskotekama, počeo je da pozajmljuje novac, nadajući se da je to prolazna kriza. Tako je, kako smo saznali od ljudi iz njegovog okruženja, posle dve uspešne pesme „Namerno“ i „Problem“ po svaku cenu hteo da snimi još jednu, iako nije imao novca, kao ni poziva za nastupe.

Od zelenaša je uzeo čak 12.000 evra, koje je u julu prošle godine uložio u singl i spot „Samo kaži“. Pesma je prošla potpuno nezapaženo i tek tada su počeli problemi za Marinkovića, jer nije imao od čega da vrati pozajmljene pare. Morao je ponovo da uđe u „Parove“, ali izgleda da mu ni taj honorar neće biti dovoljan da pokrije sve troškove.

- Dok sedim ovde i glupiram se, meni je kamata svakog dana sve veća. Sada iznosi 10 evra dnevno, plus glavni dug. Sve to moram što pre da vratim, čim izađem odavde - požalio se Marinković nedavno cimerima u luksuznoj vili.

Prema njegovim rečima, osim 12.000 evra, koliko je uzeo od zelenaša, moraće da plati i dodatnih 2.500 za kamatu za proteklih 250 dana. Inače, otkad je Nenad postao učesnik šeste sezone „Parova“, više puta su na njegov račun stizale optužbe da mnogima duguje novac.

Milijeve optužbe

Milutin Radosavljević Mili jednom prilikom je rekao da je Gastoz dužan i bogu i narodu.

- Jedan dečko ga tuži za 40.000 evra. Uzima opijate, a neće da plati. Sve znam. Izmislio je krađu, da su Zorici obili stan, jer je prodao njen sat - ponavljao je Mili, dok je Marinković pokušao da negira njegove optužbe.

Ukrali mu auto

RASTI MORAM DA VRATIM 20.000 EVRA!

Gastoz je nedavno priznao i da duguje Rasti 20.000 evra! On je od repera pozajmio automobil, koji mu je ukraden, pa sad mora da nadoknadi štetu:

- Bio sam kod Raste u studiju da radimo duet i video sam njegov „mercedes“. Bio sam očaran. Rasta mi je rekao: „Burazeru, evo ti na nedelju dana da ga voziš.“ Vozikao sam ga kroz grad i jednom prilikom seo u restoran. Dok sam bio tamo, tri momka su digla auto. Imali su neki specijalni ključ koji su gurnuli u bravu i upalili. Javio sam Rasti za auto, a on mi je rekao: „Okej, ja sam ga platio 40.000 evra, ali pošto nisi ti kriv, pola da mi daš.“

foto: Zorana Jevtić

Kurir / Ivan Ercegovčević

Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...