TIHOMIR PREVARIO BIVŠU DEVOJKU ANAMARIJU: Spiskao sve pare koje su joj poslali fanovi
Foto: Damir Dervišagić

POLIGRAF

TIHOMIR PREVARIO BIVŠU DEVOJKU ANAMARIJU: Spiskao sve pare koje su joj poslali fanovi

Stars -

Tihomir Filipović priznao je na poligrafu da je potrošio na žurku sav novac koji su njegovoj bivšoj devojci Anamariji Džambazov poslali fanovi!

Kada je Anamarija posle „Parova“ snimila prvu pesmu, obožavaoci su joj poslali oko 200 evra kako bi joj pomogli u organizaciji promocije. Džambazova tvrdi da taj novac nije videla i da ga je Tihomir spiskao na žurku. Kad su ga na poligrafu pitali da li je to istina, Filipović je pokušao da se izvuče.

- Dobili smo novac od fanova za promociju njene pesme, a ona je pre toga napravila haos. Mesec i po dana je bila kod mene, a na Fejsbuku je napisala da sam s njom samo zbog marketing. Uzeo sam taj novac i, na kraju, umesto promocije, napravio sam veče „Tihomir s prijateljima“, na koje Anamarija nije bila pozvana - objasnio je Tihomir.

Ovaj odgovor je detektor laži prepoznao kao istinu, što je Džambazovu veoma povredilo.

- Meni su ljudi pretili i pitali me gde su pare od promocije. Javila sam mu se i pitala ga gde je novac. On mi je rekao da je u pitanju samo 200 evra. To je bila kap koja je prelila čašu i tada smo prekinuli odnos - rekla je Hrvatica.

Kurir / J. S.

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) TURCI ZA KRAH BRAKA KRIVE SAMO EMINU: Evo zašto je Mustafa u stvari ostavio Jahovićku...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track