DOŠLO DO KOMPLIKACIJE

(VIDEO) DRAMA PEVAČICE: Dara Bubamara dobila SEPSU zbog silikona u zadnjici?! Morala na hitnu operaciju!

Stars -

Pevačica je početkom godine posetila jednu beogradsku kliniku da bi uvećala zadnjicu, nakon čega je došlo do komplikacija usled kojih je dobila sepsu. Dara Bubamara je implantate morala da izvadi.

Početak godine za Daru je bio veoma traumatičan. Pošto je ugradila silikone u zadnjicu, došlo je do komplikacija, te je hitno primljena u bolnicu zbog trovanja krvi.

?❤️?

Објава коју дели Dara Bubamara (@dara_bubamara_licni_profil) дана

"Sredina januara bila je vrlo opasna po Darino zdravstveno stanje. U nadi da će dobiti veliku zadnjicu zaputila se u jednu privatnu kliniku i ugradila implantate. Sve je bilo u najboljem redu prvih nekoliko dana, ali onda je nastao pakao. Njeno telo odbilo je silikone koje su joj ugradili i dobila je trovanje krvi. Lekari su joj odmah dali antibiotike i sačekli trenutak kada će njen organizam moći da podnese operaciju vađenja silikona", saznaje od izvora koji je upućen u celu situaciju.

Snimanja .. pripreme za 21 .April??? @dejan_milicevic @___ceger___ @milan_vuckovic ❤️❤️? @studiokat_

Објава коју дели Dara Bubamara (@darabubamara_official) дана

"Operacija je izvršena posle nekoliko dana, odstranjeni su silikoni koji su kasnije poslati na analizu kako bi se ustanovilo da li su bili lošeg materijala ili je bilo nešto drugo u pitanju. Zbog toga je skoro dve nedelje provela u bolnici, tačnije od sredine januara, pa sve do početka februara. Ona je otkazala sve zakazane nastupe koje je imala u tom periodu, jer joj je bilo najbitnije da se oporavi za veliki spektakl koji priprema u Areni. Dara vam sigurno neće potvrditi ovu priču jer ne želi da se zna o tome", isiče izvor.

Da je zaista bila u bolnici, potvrđuju i fotografije iz bolničke sobe koje je Dara objavljivala u ovom periodu.

"Htela sam mozak da stavim pa sam ga izvadila. Bila sam u bolnici zbog zdravstvenih problema koji se tiču pluća, imala sam upalu, te sam na klinici morala da budem dve nedelje. Primala sam veliku količinu antibiotika i infzuje", bilo je sve što je pevačica rekla.

21.April! Ludilo?????????Arena????jedeva cekam❤️❤️?

Објава коју дели Dara Bubamara (@darabubamara_official) дана

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track