VOLI POZNATE MOMKE: Miljana spopala pijanog Marka!
Foto: Printscreen

Ne odustaje

VOLI POZNATE MOMKE: Miljana spopala pijanog Marka!

Stars -

Miljana Kulić ni u trudnoći ne odustaje od seksa, ali ni od poznatih momaka. Nišlijka, koja je u „Parovima“ ostala trudna s bivšim mužem Goce Tržan Ivanom Marinkovićem, sada je bacila oko na cimera iz drugog rijalitija „Zadruga“ - Marka Miljkovića!

Njih dvoje postali su veoma bliski, a Nišlijka tvrdi da je Marko pokušavao da je smuva kad je bio pijan, dok je on izneo potpuno drugačiju verziju priče.

- Marko je drugačiji kada popije, a trezan je super dečko. Rekla sam Andrijani da ga ne shvata ozbiljno kada popije jer tada lupeta i baljezga, ne seća se ničega ujutro. Ubeđivala sam je da nije loš momak. I mene je jednom pod dejstvom alkohola ubeđivao da započnemo vezu - rekla je Miljana.

Miljković pak tvrdi da je Kulićka pokušavala njega da smuva, ali da ju je on odbio.

- Istina je da sam malo opušteniji kad popijem. Miljana je mene više puta pitala da budemo zajedno, da imamo seks. Ona se šalila, a ja sam odgovorio šalom. Rekao sam joj da ne mogu da budem s trudnicom. Svega se sećam kad popijem - rekao je Marko.

Pretila pevaču

SVILARE, VUĆI ĆE TI SE CREVA PO BEOGRADU!

Miljana je otkrila da je završila u policiji zbog Dušana Svilara:

- Mnogo mi se dopadao, rekao mi je: „Hoću da se dopisujemo, da mi uplatiš kredit“ i ja u četiri ujutro preskačem prozor, po snegu bosa idem da mu uplaćujem kredit. On je učio „Korene“, o istoriji smo pričali. I on je prestao da mi se javlja i ja mu pošaljem poruku da ga uplašim: „Vući će ti se creva po Beogradu.“ Dušan me prijavio policiji. Zvao me inspektor za maloletničke delinkvente da dam izjavu. Rekla sam mu da mi se Dušan ne sviđa kao momak, već kao drug. Posle sam prešla u fan klub Darka Lazića.

foto: Zorana Jevtić

Kurir / M. D.

Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) JK POKIDALA NA KOPAONIKU: Napravila POMETNJU na koncertu, a tek da vidite U ČEMU je nastupila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track