HARI MATA HARI U 57. GODINI IZGLEDA KAO MLADIĆ: Pevač otkrio tajnu dobrog izgleda, pa pomenuo žene!
Foto: Damir Dervišagić

NASMEJAO SVE

HARI MATA HARI U 57. GODINI IZGLEDA KAO MLADIĆ: Pevač otkrio tajnu dobrog izgleda, pa pomenuo žene!

Stars -

Hari Varešanović, frontmen bosanskohercegovačke grupe "Hari Mata Hari", sprema se da za manje od mesec dana održi koncerte u Novom Sadu i Beogradu.

On je otkrio detalje o sebi koji do sada nisu poznati javnosti.

"Karijera duža od 30 godina ima i uspone i padove. Svaka zvezda, od Frenka Sinatre do Fredija Merkjurija, ima dane kada stagnira i dane kada je na vrhu, to je normalno", ističe Varešanović i ne krije da se ne slaže sa komentarima da i u 57. godini izgleda kao mladić.

foto: Dragan Kadić

"Volim da kažem da me je muzika zgazila i da su mnogobrojna putovanja zbog posla zaslužna za moj izgled. Mislim da bih mnogo bolje izgledao da se bavim nekim drugim poslom. Ako ipak dobro izgledam, to je verovatno zbog nekih žena koje su me mazile i pazile", kaže pevač sa osmehom i uverava da će se potruditi da publika na beogradskom i novosadskom koncertu uživa u njegovoj muzici.

"Teško je biti inovativan posle 30 i nešto koncerata u Beogradu. Međutim, nije retko da se ljudi bune ako nešto drastično promenite u nastupu. Mi se trudimo da ih ne izneverimo, a opet da unesemo i nešto novo. Ključ je u ravnoteži. Biće i gostiju, ali ne mogu da otkrivam o kome je reč", zaključio je Hari.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja