ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI

(FOTO) SRPSKA GLUMICA UŽIVA U LUKSUZU: Otputovala je na egzotičnu destinaciju, a evo koliko stotina evra troši samo za hotelsku sobu!

Stars -

Srpska glumica Nataša Ninković rešila je da napuni baterije na egzotičnoj destinaciji pre nego što se upusti u nove radne pobede.

Ona u Dubaiju plaća dnevno više od 500 evra samo sobu u luksuznom hotelu. Poznata glumica ne krije da se trenutno baškari na popularnoj egzoticnoj destinaciji, tako da je objavila nekoliko fotografija raskoši koja je trenutno okružuje.

Osim boravka na plaži i u prelepom spa centru, Nataša obilazi i znamenitosti i šopinguje po tržnim centrima.

Nije tajna da je Nataša udata za prestoničkog biznismena Nenada Šarenca i da joj shodno tome ne predstavlja problem odlazak na odmore koji koštaju čitavo malo bogatstvo. Ipak, ona važi za skromnu damu omiljenu u društvu jer ne voli da eksponira svoju kupovnu moć ako izuzmemo skupu garderobu koju voli da nosi.

Svoje sinove, blizance Matiju i Luku, koji su srednjoškolci uči pravim vrednostima i usmerava ih na pravi put. Svojim primerom i predanošću glumačkom pozivu za koji je često nagrađivana, naslednicima pokazuje da i sami moraju biti ostvarene ličnosti.

Kurir.rs/Puls, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja