Najnovije vesti

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI

(FOTO) SRPSKA GLUMICA UŽIVA U LUKSUZU: Otputovala je na egzotičnu destinaciju, a evo koliko stotina evra troši samo za hotelsku sobu!

Stars

Srpska glumica Nataša Ninković rešila je da napuni baterije na egzotičnoj destinaciji pre nego što se upusti u nove radne pobede.

 

Ona u Dubaiju plaća dnevno više od 500 evra samo sobu u luksuznom hotelu. Poznata glumica ne krije da se trenutno baškari na popularnoj egzoticnoj destinaciji, tako da je objavila nekoliko fotografija raskoši koja je trenutno okružuje.

 

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on

Osim boravka na plaži i u prelepom spa centru, Nataša obilazi i znamenitosti i šopinguje po tržnim centrima.

 

Nije tajna da je Nataša udata za prestoničkog biznismena Nenada Šarenca i da joj shodno tome ne predstavlja problem odlazak na odmore koji koštaju čitavo malo bogatstvo. Ipak, ona važi za skromnu damu omiljenu u društvu jer ne voli da eksponira svoju kupovnu moć ako izuzmemo skupu garderobu koju voli da nosi.

 

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on

Svoje sinove, blizance Matiju i Luku, koji su srednjoškolci uči pravim vrednostima i usmerava ih na pravi put. Svojim primerom i predanošću glumačkom pozivu za koji je često nagrađivana, naslednicima pokazuje da i sami moraju biti ostvarene ličnosti.

 

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on

Kurir.rs/Puls, Foto: Printscreen/Instagram

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...