Najnovije vesti

OSTVARILA SAN: Aleksandra Radović zapevala kod Zverke iz serije Seks i Grad!
Foto: Damir Dervišagić

NA TURNEJI

OSTVARILA SAN: Aleksandra Radović zapevala kod Zverke iz serije Seks i Grad!

Stars

U njujorškom klubu "The Cutting Room", čiji je suvlasnik čuveni Kris Not, zvezda serije "Seks i grad", pevačica Aleksandra Radović oduševila je goste raznih nacija.

"Zverkin klub je prelep prostor. Ljudi raznih nacija pevali su i plesali uz moju muziku i osetilo se da su istinski radosni", prenela je Aleksandra prve utiske.

Već na prvom nastupu koji je imala 15. marta u Majamiju, zgodna pevačica je osetila toplu dobrodošlicu budući da je u publici bilo i nekoliko poznatih lica. Među njima bio je i slavni srpski teniser Nenad Zimonjić sa suprugom Minom.

"Imala sam sreće da se već prvog dana sretnem sa prijateljima koji žive u Majamiju ili su tu poslovno, baš kao i ja. Na moj prvi nastup došao je Nenad Zimonjić sa suprugom i prijateljima, pa smo ostali i nakon koncerta da se družimo i provodimo uz dobru muziku", kaže pevačica.

Radovićeva se u "obećanoj zemlji" oseća kao u raju jer kaže da se na svakom koraku sluša sjajna muzika. Najviše vremena provodi u Čikagu, gde ima dosta iseljenika sa prostora bivše Jugoslavije i oni su se pokazali kao odlični domaćini Aleksandri i njenom bendu. Ona je u tom gradu ostvarila i neke svoje snove.

"U Čikagu smo već nekoliko dana, prijatelji nas vode svuda i zaista imam priliku i da upoznam grad. Oduvek sam želela da odem u Ameriku i slušam fank, bluz i soul. Ovde su na svakom uglu sjajni barovi sa vrsnim muzičarima i pevačima. Za nas muzičare je to pravi raj", ističe pevačica.

Sasvim neplanirano Aleksandra je kao gost u jednom klubu uzela mikrofon i zapevala sa čuvenim bendom koji je pratio i brojne svetske zvezde.

"Slučajno i spontano desilo se i da zapevam sa bendom Majka Vilera u klubu "Kingston Majls". Rekli su mi da je Šinejd O’Konor pevala sa njima kao gost negde na kraju svoje tragične karijere", kaže Aleksandra.

Ona potvrđuje i ono što većina muzičara kaže - da se muzika sluša srcem i da nije bitno kojim jezikom se peva.

"Ponosna sam što sam stekla nove poštovaoce moje muzike i glasa među Amerikancima, Italijanima, pa čak i Japancima. Rekli su mi nakon koncerata da nisu razumeli ni reč pesama, ali da su egzaltirani muzikom i interpretacijom", kaže Aleksandra Radojević ne skrivajući oduševljenje.

Ipak, na američkom kontinentu, na kojem ostaje još nekoliko dana, Radovićeva ne bi volela da živi.

"Utisaka je mnogo i divno je što sam videla i ovaj deo sveta i doživela nešto novo. Međutim, ja sam orijentisana ka Evropi jer ovde vladaju neki potpuno drugačiji stil života, kultura i navike", zaključila je pevačica.

(Kurir/Blic, Foto:Damir Dervišagić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...