NEPREPOZNATLJIVA: Nekad je bila slatka devojčica sa dugom kosom, a danas je glavna zvezda rijalitija i izgleda potpuno drugačije!
Foto: Printscreen

DA LI JE PREPOZNAJETE?

NEPREPOZNATLJIVA: Nekad je bila slatka devojčica sa dugom kosom, a danas je glavna zvezda rijalitija i izgleda potpuno drugačije!

Stars -

Mina Vrbaški ušla je u rijaliti “Zadruga” kao maloletna devojka, i odmah podigla prašinu svojim vrlo slobodnim ponašanjem, ali i karakterističnim imidžom.

Kratka kosa i tetovaže su sada njen zaštitni znak, međutim Mina je pre nekoliko godina izgledala potpuno drugačije.

Ubrzo nakon ulaska u rijaliti, Mina je otpočela turbulentnu vezu sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, sa kojim je gotovo svakodnevno imala seks pred kamerama, a nakon što je izbačena iz rijalitija pa ponovo vraćena, ona je obnovila romansu sa njim.

foto: PrintScreen/Instagram

Međutim, kada se u Belu kuću uselio maneken Toma Panić, Mina i Đekson su raskinuli, a učesnica koja je u “Zadruzi” ovog meseca proslavila punoletstvo, odmah je uplovila u vezu sa Tomom, sa kojim takođe ima intimne odnose pred milionskim auditorijumom.

Pre nego što je postala poznata javnosti, Mina je izgledala sasvim drugačije nego sada. Imala je dugu kosu, i izgledala baš onako kako joj je u tim godinama i priličilo – kao tinejdžerka.

Podsetimo, pre “Zadruge” Mina je u žižu javnosti dospela zbog skandala sa Šakom Polumentom, za koga je u javnosti rekla da joj je slao eksplicitne fotografije, snimke i poruke, zbog čega je i dalje mnogi oslovljavaju sa “Šakova maloletnica”.

(Kurir, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track