RAT GOGE I TAMARE NE JENJAVA: Sekulićeva podnela tužbu, pale su teške uvrede!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

NIJE JOJ OSTALA DUŽNA

RAT GOGE I TAMARE NE JENJAVA: Sekulićeva podnela tužbu, pale su teške uvrede!

Stars -

Tamara Đurić, koja je nedavno započela svoju muzičku karijeru poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku.

S druge strane, Goga Sekulić nije mogla da joj oprosti izjavu da je "njena pesma prošla kao krava kroz kukuruz", pa je na već postojeću tužbu koju ima protiv Tamare, dodala još jednu. Prvo ročište između dve pevačice održano je prošle nedelje, a na njemu se pojavila Goga sa svojim advokatom i zastupnik Đurićeve.

foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

Tamara je tada bila van zemlje, pa zbog toga nije prisustvovala suđenju.

" Goga je proširila već postojeću tužbu koju ima protiv Tamare, za izrečene uvrede na svoj račun. Sve je počelo nakon sukoba u rijalitiju, a eskaliralo je kada se Tamara uključila uživo na Instagramu, gde je istakla da Goga Sekulić nema para da je tuži. To je nju tada dodatno iznerviralo, pa je poručila Tamari da proveri poštu, aludirajući na to da je tužba podneta. I zaista, njih dve su se našle na sudu, a Goga je sada rešila da proširi tužbu, nakon Tamarine izjave da je njena poslednja pesma prošla kao krava kroz kukuruz - kaže izvor.

Goga se oglasila povodom tužbe, pa je kratko poručila:

"Pale su teške uvrede. Ona je tužena je i za nju nema zaista nikakav komentar", rekla je Goga, dok je Tamara bila rečitija.

foto: Filip Plavčić

"Stilska figura u izražavanju koju sam upotrebila da bih objasnila uspeh Gogine pesme jeste samo stilska figura. Gde se tačno ona pronašla u mojim rečima da joj je pesma prošla kao krava kroz kukuruz i u kom tačno delu rečenice, pitajte nju, mada mislim da je asocijacija veoma jasna", rekla je Tamara, a onda se nadovezala:

"Krava u svom prolasku kroz kukuruz ostavi trag kao Gogine pesme u srpskoj diskografiji. Nikada nisam rekla da je Goga ružna i debela kao krava, a ona svaki čas mene krivi za svoje autoprojektivno razmišljanje. A kad smo već kod tužbi, možemo se zabaviti i mojim zapaljenim automobilom i činjenicom je dotična dama meni pretila gepekovanjem putem društvenih mreža", kaže Tamara.

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja