(VIDEO) KOLEKTIVNI HAOS U RIJALITIJU, ZAMALO TUČA: Vređali i psovali jedni druge zbog piva i hrane, a Sloba pretio svima redom!
Foto: Printscreen/Youtube

OBEZBEĐENJE U PRIPRAVNOSTI

(VIDEO) KOLEKTIVNI HAOS U RIJALITIJU, ZAMALO TUČA: Vređali i psovali jedni druge zbog piva i hrane, a Sloba pretio svima redom!

Stars -

Malo je falilo da se ukućani u rijalitiju potuku, a sve to zbog nedostatka piva i hrane.

Oni koji je ova situacija najviše potresla bili su Sloba i Janjuš, a košarkaš je izgubio živce i gađao Anđela Rankovića. Umešalo se i obezbeđenje, Janjuša su onda napale i Teodora i Goca i počeo je haos.

Sloba je takođe poludeo kada je shvatio da nema piva za njega.

"Je.em li vam familiju u pi..u svima da vam je.em, koji ste vi cigani. Je.aću vas u usta sve, samo da ja počnem da se izd.kavam na ljude, je.aću vam mamu ja u pi..u, boli me ku.ac i za pice i za sve", urlao je Radanović dok je išao od jednog do drugog rijaliti igrača.

Kasnije je došlo i do sukoba Lepog Miće i oca Andrijane Radonjić, nakon što je takmičarka objasnila u kakvom je odnosu sa Đeksonom.

"Šta vas briga s kim ona spava i s kim se druži. Nećete joj vi određivati, ja sam njen tata, a ne ti!", rekao je Duško, a Lepi Mića mu je uzvratio:

"Popuši mi ku..inu".

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track