SKUPLJAJU PARE ZA LJUBAVNI PAR: Fanovi vraćaju Slobin dug i Lunine kazne
Foto: Printscreen

Hit

SKUPLJAJU PARE ZA LJUBAVNI PAR: Fanovi vraćaju Slobin dug i Lunine kazne

Stars -

Sloba Radanović i Luna Đogani ne moraju da brinu za novac po izlasku iz „Zadruge“ jer njihovi najverniji fanovi preko namenskog računa i Vestern juniona skupljaju pare za njih.

Rijaliti sapunica između pevača i blogerke, koja traje već pola godine, dobro se primila kod ljudi koji pomno prate rijaliti i zdušno navijaju za ovaj ljubavni par. Sada se pojavila grupa fanova koja je spremna čak i da donira pare za njih dvoje.

- Zdravo, drugari. Ovom prilikom želim da vas obavestim da je napokon otvoren pej pal račun za naše ljubavice Lunči i Slobu. Dok oni ne izađu, račun će biti u mom vlasništvu, tako da možete biti spokojni. Ovde ćemo prikupljati sredstva za njihove poklone, njihove kazne od produkcije, pa ako bog da i za Slobin dug.

Znate i sami da imaju već nekoliko kazni, pa da im pomognemo i olakšamo koliko možemo. Osobe koje nemaju pej pal račun mogu slati i uplate Vestern junionom, a ja ću svaku uplatu proslediti na račun - napisala je izvesna Irena u grupi „Sloba i Luna - ljubav za ljubav“, koja broji više hiljada obožavalaca.

foto: Printscreen

Kurir / I. E.

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OVO NIJE TVERKOVANJE VEĆ UMETNOST!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track