BEBI DOL OSULA PALJBU PO SAŠKI KARAN: Gospođa Gavran me iskasapila
Foto: Marina Lopičić

IZBACILI JE IZ ŠOUA

BEBI DOL OSULA PALJBU PO SAŠKI KARAN: Gospođa Gavran me iskasapila

Stars -

Pevačica je bez trunke žaljenja napustila rijaliti, svesna da joj je bilo nemoguće da se uklopi u društvo s ljudima koji su tamo već sedam meseci

Bebi Dol izbačena je iz „Zadruge“ posle nepune dve nedelje i odmah je osula paljbu po učesnicima rijalitija, posebno po Lepom Mići i Saški Karan, za koje je rekla da su kasapini!

Pevačica je bez trunke žaljenja napustila rijaliti, svesna da joj je bilo nemoguće da se uklopi u društvo s ljudima koji su tamo već sedam meseci.

- Besmisleno je da osoba kao ja skače nekome u oči. Trudila sam se da se uključim što sam pre mogla. Zaista je teško ući posle sedam meseci. Oni doživljavaju ovo kao svoju kuću i svakog putnika namernika dočekaju s gardom. Prirodno je da, kada se čovek već nađe u izolaciji, poželi da ode svojoj kući.

foto: Dragana Udovičić

S kim nikako nisi mogla da nađeš zajednički jezik?

- Tamo je veoma teško da se govori, sve vuče na agresiju, i fizičku i mentalnu. Ja sam smirena i u stanju sam svašta da istrpim zarad nečega. S Miljanom nije bila moguća komunikacija. Saška i Mića kasape ljudsko biće! Oni nekad izmisle nešto u dogovoru, što ljude jako zaboli. Gospođa Karan ili Gavran, kako je ja zovem, trči za ljudima do vrata i viče, onako ranjene ih još kasapi. Ja nisam za takvu igru i ne mogu da dam glas takvim ljudima.

foto: Marina Lopičić

U neke sukobe nisi htela da ulaziš.

- Izborila sam se da takvu vrstu agresije na poznajem. Nisam htela da se s tim mladim svetom upuštam u nečasne igre. Nadam se da će oni vremenom uspeti da se izbore s tom primitivnom osobinom zla koja ubija čoveka zarad igre, ubija ga noževima kao ranjenu zver. Oni ponekad potpuno izmisle nešto samo da bi povredili nekog drugog. Onda ih gledate kako im cakle oči jer su uspeli u tome, to je jezivo!

Kako komentarišeš ljubavne parove u „Zadruzi“?

- Čini mi se da sam primetila jednu vrstu zamora u toj zaljubljenosti između Teodore i Anđela, ali sad ne mogu to da prekinu. Mislim da bi se mnogo bolje snašli da su igrali solistički. Oni imaju energiju sredovečnog para, dok su kod Slobe i Lune stvari mnogo čistije.

I. E.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ANDREJA PEJIĆ KAO SEKSI ZEČICA: Transrodna manekenka OVAKO čestitala Uskrs, svi ZANEMELI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track