LUNA: Tata me pljunuo u lice
Foto: Dragan Kadić

BEZ GRANICA BLOGERKA ZGROZILA CIMERE U „ZADRUZI“

LUNA: Tata me pljunuo u lice

Stars -

Posle priče kako s majkom Anabelom i očuhom Andrejom redovno puši travu, Luna je iznela još neke zanimljive detalje, ovog puta u vezi s ocem Gagijem

Luna Đogani zaprepastila je cimere u "Zadruzi" prepričavanjem detalja sa snimanja spota grupe Fanki Dži, kada ju je otac Gagi Đogani pljunuo u lice.

Da porodica modne blogerke ima čudne odnose, svima je poznato. Posle priče kako s majkom Anabelom i očuhom Andrejom redovno puši travu, Luna je iznela još neke zanimljive detalje, ovog puta u vezi s ocem Gagijem.

"Bili smo u stanu kod mog brata Adama, tamo je bilo snimanje. Bili smo Baki, ja, tata, moj brat, sestra Nina, Vanja... Spot počinje tako što tata ulazi na vrata i kreće da repuje: 'U ovom gradu', pa onda ima jedan deo kad kaže: 'Kad te pljunem u facu'... U tom trenutku prolazila sam pored tate, onako uživela se u ulogu, kad on mene pljune stvarno u lice!"

foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Imala sam neke naočare kao Saša Matić i sve mi se pljuvačka slivala niz njih. Pitam ga: 'Što si me pljunuo', a on meni kaže: Pa moraš da se uživiš u ulogu, mi glumimo, ovo je profesionalizam", ispričala je Đoganijeva, dok ju je oženjeni dečko Sloba Radanović gledao u čudu.

(Kurir, I. E. / Foto: D. Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SRĐANU PUKLE PANTALONE NA SNIMANJU EMISIJE: Jovana snimila hit scenu, nećete moći da dođete sebi od smeha!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track