GOGU OŠAMUTILO CRNO VINO: Cirkala, pa sve razbacala po ulici!
Foto: Vladimir Šporčić

PAPARACO

GOGU OŠAMUTILO CRNO VINO: Cirkala, pa sve razbacala po ulici!

Stars -

Sekulićevoj se slošilo od samo jedne čaše pića, zbog čega je istrčala na svež vazduh i izbacila sve stvari iz torbe da bi našla tabletu protiv mučnine

Goga Sekulić čim se dohvati alkohola ne može dobro da funkcioniše.

Na druženju koje je organizovala Seka Aleksić povodom njenog koncerta u Štark areni 14. aprila, usred bela dana popila je čašu crnog vina, nakon čega joj je pozlilo.

Goga je u početku bila vesela i razdragana, pa je sve vreme ćaskala sa kolegama i smejala se na sav glas. Međutim, brzo je promenila raspoloženje. Pošto pevačica pije samo u izuzetnim prilikama, njoj se posle nekoliko gutljaja slošilo. Zbog umora, gladi i vrućine alkohol joj uopšte nije prijao. U jednom trenutku je prebledela, pa je istrčala napolje kako bi udahnula svež vazduh. Bacila je kese i torbu na zemlju, a onda je čučnula i počela da rovari po torbi. Sve što je imala unutra, ključeve, novčanik i kozmetiku, izbacila je napolje i konačno se oraspoložila kada je pronašla tabletu protiv mučnine.

foto: Vladimir Šporčić

Ko god je od kolega odlazeći s promocije zatekao Gogu ispred hale u čučećem položaju, pritrčao joj je i ponudio pomoć.

- Pravo sa aerodroma sam došla kod Seke. Nije ni čudo što me je odmah smlatilo. Po ceo dan sam u haosu, samo mislim na obaveze i da li ću sve uspeti da završim na vreme - rekla je Goga prijatelju.

Kurir.rs/M. D., Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track