Četvrt veka „Nevernih beba“ - Akcija „25 glasova za 25 godina“
Foto: Promo

Jubilarna godina

Četvrt veka „Nevernih beba“ - Akcija „25 glasova za 25 godina“

Stars -

Čitava 2018. za jedan od najpopularnijih bendova regiona biće u znaku obeležavanja jubileja: 25 godina od nastanka.

A na jučerašnji dan, 4.aprila pre četvrt veka, započeli su svoj život ne želeći da odstupe od zacrtanog: sviraće muziku koju vole i radiće to sve dok ih za binu bude vezivala neobuzdana strast. Uspeli su, i to najviše zahvaljujući publici koja je, od klubova prvih godina do beogradske Arene i hala, stadiona i najvećih koncertnih prostora u sadašnjosti prepoznala iskrenost, emociju i kvalitet.

„Neverne bebe“ će jubilej obeležiti čitavim nizom aktivnosti i iznenađenja u kojima će najvažniju ulogu imati upravo publika, a uz najavu turneje „25 gradova za 25 godina“ danas, kada su navršili punih 25, pozivaju svoje verne fanove da se priključe akciji „25 glasova za 25 godina“.

Otpevajte omiljenu pesmu „Nevernih beba“ i postavite snimak sa haštagom #uzmiboje na Facebook ili Instagram sa public podešavanjem ili pošaljite u inbox oficijalne Fb stranice benda!

Članovi „Beba“ će odabrati 25 fanova koji će učestvovati u studijskom snimanju rimejka jednog od najvećih hitova, družiti se u studiju sa bendom i učesnicima kultnog „3K dur“-a, snimiti spot i tako sa svojim ljubimcima postati deo dokumenta jednog vremena koje pokušavaju muzikom da učine lepšim, boljim, emotivnijim.

Akcija traje do 1.maja i o njenom toku ćemo Vas redovno obaveštavati a sve informacije možete dobiti i preko Facebook stranice „Nevernih beba“.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track