NIKAD SE NEĆU POPRAVITI: Milica progovorila o krizi u vezi, pa otkrila svoju najveću manu!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

NIKAD SE NEĆU POPRAVITI: Milica progovorila o krizi u vezi, pa otkrila svoju najveću manu!

Stars -

Milica Todorović apsolutno nema problem s tim da prizna koja joj je najveća mana. Čak sa osmehom govori o tome jer je i sama svesna gde greši. S druge strane na priču da je raskinula dugogodišnju vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, kaže:

"Bogu hvala, sa njim je apsolutno sve u najboljem redu", kratka je bila plavokosa pevačica koja je dodala da su ona i Miloš par koji savršeno funkcioniše.

Ona otkriva da joj je kašnjenje najveća mana.

"Inače kasnim, nije za pohvalu uopšte, ali mislim da se nikada neću popraviti. Nekako mi uvek treba tih 15 minuta", kaže nam Milica, koja je zakasnila i na promociju koncerta Seke Aleksić, ali je ipak došla da joj kolegijalno pruži podršku. Kada smo joj saopštili da je poznato za “15 akademskih minuta” koje svi oproste, ona kroz smeh dodaje:

Veceras se druzimo u Puli! Club "Cargo", vidimo se! ???

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

"Kako da ne, tu gde je 15, tu je još 15 minuta. Ipak, moja menadžerka zna foru. Ona meni kaže: “Mile, snimanje počinje u pola tri, ja se spremam i žurim i koliko žurim, stignem u tri, a gle čuda, ono počinje u četiri”. I ona ja kažem: “Pa nije snimanje u pola tri, kao što si rekla”, a ona dodaje: “Pa kako bi inače stigla na vreme?”.

Odmah nam je objasnila zašto kod Seke nije stigla u dogovoreno vreme.

"Kasnila sam 45 minuta, ali želela sam da budem lepa za Svetlanu, pa sam se spremala, šminkala, pravila frizure. Znate već, stilisti, garderoba, šminkeri i tako dalje..."

S obzirom na to da poslovni partneri znaju o čemu je reč, te joj unapred zakazuju vreme, pitali smo je kako reaguju njeni prijatelji.

"Znaju da mi prigovore i dan-danas. Stvarno to nije lepo, znam da je nepoštovanje tuđeg vremena, ali ja to nekako ne mogu da kontrolišem i promenim. Evo, jutros sam ustala u devet i opet kasnim", dodaje ona, koja nam obećava da će raditi na sebi i prestati da kasni.

? #milicatodorovic Beauty by @laziclaza

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

(Kurir/Blic, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) AKO NE SMRŠA, PRIJA NEĆE DA JE VIDI NA VENČANJU: Evo šta Milica Todorović večera dok ponovo ne postane top riba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track