Najnovije vesti

DALILA ZBOG MUŽA SLAVI NAJVEĆI HRIŠĆANSKI PRAZNIK: Naš prvi bračni Vaskrs
Foto: Kurir

LEPO

DALILA ZBOG MUŽA SLAVI NAJVEĆI HRIŠĆANSKI PRAZNIK: Naš prvi bračni Vaskrs

Stars

Učesnica "Parova" sa Dejanom ofarbala jaja u rijalitiju, a potrudila se i da ona bude u prazničnom izdanju, pa je stavila uši i nacrtala brkove da liči na zeku

Dalila i Dejan Dragojević obeležavaju Vaskrs u rijalitiju "Parovi". Ovo je njihov prvi praznik otkako su se prošle godine jedno drugom zakleli na večnu ljubav.


Dalila je zbog supruga prihvatila da slavi najveći hrišćanski praznik, a sa mnogim običajima se ranije upoznala jer je već u rijalitiju sa cimerima slavila ovaj praznik. Kako bi obradovala supruga, Dragojevićka je ofarbala jaja koja joj je produkcija Hepi televizije pripremila. Njoj to nije palo teško, već je svako posebno i sa užitkom oslikala.

 

Da sve bude još zanimljivije, pobednica pete sezone je odlučila i da stajling prilagodi situaciji. Ona je na glavu stavila rajf na kojem dominiraju velike zečje uši, nacrtala brkove, ali nije mogla da odoli a da ne obuče ultrakratak šorts. To se Dejanu dopalo, pa je svoju suprugu pohvalio jer je originalna.

 

"Ljubavi, srećan praznik. Mnogi si mi lepa. Uskoro da mi podariš male zečiće", rekao je Dejan kroz osmeh.

 

foto: Kurir

To se Dalili izuzetno dopalo.

 

"Naravno, ljubavi moja. Najveća životna želja mi je da se ostvarim kao majka. Daće bog da sledeći Vaskrs proslavimo sa još jednim članom naše porodice", rekla je sa osmehom Dalila.


Nakon što su se međusobno kucali jajima, njih dvoje su odmerili snage i sa ostalim učesnicima.

 

foto: Kurir

Konačno složni

Parovi zajedno farbali jaja


Dalili i Dejanu su se u farbanju vaskršnjih jaja pridružili i ostali saborci iz rijalitija. Ovoga puta nisu imali nesuglasice, već su svi funkcionisali kao jedno. Trudili su se da im jaja budu šarena i da svako da svoj pečat. Bili su kao jedan skladan tim. Vaskrs je praznik darivanja i ukućani su obećali da će ga proslaviti u miru, slozi i veselju.

 

foto: Kurir

(Kurir, Lj. Stanišić/ Foto: Kurir)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...