SUSEDI SVE ZNAJU: Evo šta kažu komšije o Saši Popoviću!
Foto: Dragana Udovičić

NA SCENI JE UVEK NASMEJAN

SUSEDI SVE ZNAJU: Evo šta kažu komšije o Saši Popoviću!

Stars -

Nedavno je opljačkana kuća direktora “Granda” Saše Popovića, smeštena u luksuznom delu prestonice, kada je iz nje ukraden sef i porodični satovi, a evo šta o tome kažu njegove komšije.

Saši su komšije i kolege Lepa Brena i Dragan Kojić Keba, a odmah iza njihovih luksuznih domova nalazi se prostrano fudbalsko igralište.

Tu smo sreli komšiju koji nam je otkrio da je policija na pragu otkrića ko je opljačkao njihovog poznatog suseda.

"Saša se ne kreće po komšiluku, ali često šeta po igralištu ovde jer mu je iza kuće. Tu ga sretnem često, Keba mu je blizu pa šetaju i trče zajedno. Baš pre neko veče sam tu video četiri policajca koja su pričala sa Suzanom. Otišli su do ćoška igrališta i gledali, nešto su našli. Mislim da je reč o sefu, da je tu bio bačen deo obijenog sefa Saše Popovića. Prvo su dva policajca stigla, a onda su došla još dva i pozvala Suzanu", otkriva komšija, koji zarad dobrih odnosa sa Sašom nije hteo da nam se predstavi, i nastavlja:

foto: Dragana Udovičić

"Mislimo da je to uradio neko od Popovićevih ljudi. Pred kućom je portir, tu su i rampa i kamere, kako neko da uđe, a da ništa nije odvaljeno?! Ovo nije mogao biti bilo ko, garantujem".

Očigledno da je obijanje Sašine kuće unelo nemir kod većine stanovnika prestižnog kvarta:

"I mene su pre tri godine opljačkali, a stanujem odmah u blizini. Ovo je nekad bio bezbedan kraj, nijedna od kuća poznatih tu nije bila, nekako je odjednom sve niklo. I eto, sad smo meta. Izađem na pola sata pa gledam da se vratim kući, brinem se", poručio je stariji gospodin koji živi tik do čelnika “Granda”.

Iako na televiziji deluje kao čovek iz naroda, Saša ipak živi povučeno. Komšije kažu da ga ne viđaju često.

foto: Dragana Udovičić

"Čak ni ćerku Aleksandru ne viđam. Njih stalno odvoze i dovoze vozači, a nešto se i ne druže sa nama koji u naselju stanujemo. Verovatno ne želi, ipak je on poznat, a takve su javne ličnosti", kaže jedna starija gospođa.

Kako su nam rekli u obližnjim prodavnicama i marketima, bračni par Popović-Jovanović ih zaobilazi.

"Imaju oni sigurno poslugu koja to obavlja za njih", kažu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

(Kurir/Blic, Foto:Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track