CELA ESTRADA JE JECALA: Pevačici Granda pozlilo na sahrani Miće Nikolića
Foto: Dragana Udovičić

MUZIČAR ISPRAĆEN U SUZAMA

CELA ESTRADA JE JECALA: Pevačici Granda pozlilo na sahrani Miće Nikolića

Stars -

Pola estrade pred najveći hrišćanski praznik bilo je u žalosti zbog smrti kompozitora Milorada Miće Nikolića, koji je sahranjen u subotu na Bežanijskom groblju.

Za njim je plakala ne samo njegova udovica Ljiljana, već i bivša supruga Verica Šerifović. Pevačica bila je veoma potresena odlaskom čoveka sa kojim je i posle razvoda nastavila druženje i poslovnu saradnju.

Kada je Mićino telo spušteno u grob, Šerifovićeva, koja je do tada uspevala da ostane koliko-toliko smirena, počela je da jeca, a prva joj je pružila utehu Ljiljana, koja ju je potom pozvala i da sedne s njom na ručku koji je upriličen posle sahrane, kada su zajedno evocirale uspomene na čoveka koji je obeležio njihove živote.

foto: Dragana Udovičić

Zajedno su bili i Ljiljanina deca Ivana i Saša i Veričina ćerka Marija Šerifović, za koju je upravo Saša komponovao nekoliko najvećih hitova.

Pop zvezda bila je vidno utučena zbog smrti bivšeg očuha, a ovaj događaj teško je pao i Nadici Ademov i Mirku Kodiću, kojima je pozlilo.

foto: Stefan Jokić

Mlada "Grandova" zvezda je odmah nakon vesti o smrti Miće Nikolića napisala na Instagramu da je legendarni muzičar u velikoj meri zaslužan za njen uspeh a čuveni harmonikaš bio je njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik.

Kurir.rs/Puls/Foto Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track