VODITELJKE SLAGALICE OTKRILE ANEGDOTE IZ DETINJSTVA: Kristina se tukla sa sestrom, a Mariju mama plašila varjačom!
Foto: Marina Lopičić

doživljaji iz najranije faze života

VODITELJKE SLAGALICE OTKRILE ANEGDOTE IZ DETINJSTVA: Kristina se tukla sa sestrom, a Mariju mama plašila varjačom!

Stars -

Marija Veljković i Kristina Radenković vode čuveni kviz "Slagalica" i plene svojim šarmom i izgledom.

One su imale i te kako zanimljivo detinjstvo - puno doživljaja za prepričavanje.

Marija je ispričala kako anegdotu kako je bežala od mame koja ju je jurila varjačom.

"Ja sam iz jedne klasične porodice i detinjstvo mi je obeležio bezbrižan život u Zaječaru. Tek kada dođeš u moje godine i imaš troje dece, shvatiš kako su roditelji sve uspešno hendlovali. Tada se podrazumevalo da idete na more dvadeset dana, a na zimovanje deset dana. Nisu nas roditelji mnogo tukli, ali sećam se da nas je mama uvek plašila varjačom. Jednom se mama baš iznervirala i uzviknula: "Prebiću te". Uzela je varjaču u ruke i zamahnula, ali udarila je sto i puklo je debelo staklo na stolu. Nismo tada dobili batine jer se iznervirala zbog stola. Inače u školi sam bila potpuni štreber. Išla sam i u muzičku školi, svirala sam klavir i pohađala časove engleskog jezika. Bila sam suviše debela za sve ostale aktivnosti", ispričala je Marija.

foto: Marina Lopičić

Kristina je priznala da je bila veoma živahna i da nikako nije slagala sa mlađom sestrom.

"Kada se spomene detinjstvo, sećam se dedinog Stražilova, ali i Bombarevog Brda, sela kod Kragujevca gde je bila baba. Tamo sam provodila i leto i zimu. Nikada neću zaboraviti kako sam poludela kada mi se rodila četiri godine mlađa sestra. Poludela sam zato što sam bila sama četiri godine i sve je bilo usmereno na mene, a onda se ona pojavila. Priznajem da smo se tukle do njene 24. godine i nismo se baš slagale lepo. Sada je potpuno drugačija situacija. Inače, kao dete sam bila veliki štreber u školi. Bila sam baš dobar đak i sećam se da su se profesori u gimnaziji baš razočarali kada sam upisala glumu.

Nikada neću zaboraviti ni batine koje sam dobila kada su mi kupili nove cipele. Sećam se da mi je mama tada rekla da ih ne obuvam i da ne izvodim pačiće napolje. Kada su oni otišli, ja sam sve kontra uradila - obula cipele i izvela pačiće napolje. Kada se vratila mama, dobila sam batine. I danas je ponekad pitam zašto me je tukla kada sam priznala šta sam uradila", kaže Kristina.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OVAKVA TREBA DA BUDE SVAKA VEZA: Voditeljke Slagalice su prave prijateljice, evo šta je Kristina ponudila Mariji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track