Najnovije vesti

NIJE BILA SVESNA ŠTA JE OČEKUJE ZBOG POVREDE NOGE: Naša voditeljka u strahu od operacije!
Foto: Printscreen/Youtube

PROBLEMI

NIJE BILA SVESNA ŠTA JE OČEKUJE ZBOG POVREDE NOGE: Naša voditeljka u strahu od operacije!

Stars

Voditeljka Dušica Jakovljević nije ni slutila kakve je sve komplikacije očekuju nakon saznanja da je povredila stopalo.

 

Naime, ona je osetila jake bolove u nozi, da bi se nakon detaljnog pregleda ispostavilo da je reč o povredi skočnog zgloba. Posle dva dana otišla je na rendgensko snimanje, međutim uprkos tome što joj je radiološki tehničar napravio snimak iz više uglova, nisu uspeli da vide u čemu je problem.

 

foto: Printscreen/Youtube

"Iako su joj savetovali da miruje, Dušica je to odbila, jer ne želi da odsustvuje sa posla. Gledaoci su navikli da je viđaju skoro svakog dana u studiju, a pošto je ona veliki profesionalac, ni za trenutak nije pomislila da uzme bolovanje. Samo dva dana nakon bolnih terapija elektrostimulacijama, kojima se podvrgla kako bi joj se smanjio bol u nozi, ona je došla u emisiju uživo i ponašala se kao da joj se ništa nije desilo. Nekoliko puta je prokomentarisala kako je morala da obuje čizme umesto štikli, jer su joj one udobnije, ali se nije žalila", kaže izvor i dodaje da su se svi oko Dušice uplašili za nju, međutim ona ne želi da se tome pridaje previše značaja, iako joj nije svejedno ako bude morala da se podvrgne hirurškom zahvatu.

 

foto: Printscreen/Instagram

"Ona je dobila terapiju koja će trajati oko nedelju dana, a nakon toga, ako se situacija ne smiri, moraće da ide na još jedno snimanje. Dušica se uplašila da može doći do operacije u slučaju da se nešto zakomplikuje. Kako joj je lekar rekao, nakon pucanja ligamenta, razlila se voda u skočnom zglobu i to može da joj napravi ozbiljne komplikacije. Iako joj je lekar otkrio da se takve situacije dešavaju kod ljudi koji imaju slabije mišiće, ipak i njega brine činjenica da rendgenski snimak nije pokazao promene u stopalu i zglobu, te ga čudi da Dušica ima tako jake bolove", otkriva izvor.

 

Voditeljka nakon terapije koja se sastoji od fizikalnih procedura, počeće sa vežbama koje dodatno utiču na regeneraciju i reparaciju tkiva, a u slučaju da se bolovi nastave, moraće da ide na snimanje magnetnom rezonancom.

 

"Pre nekoliko dana je zajedno s prijateljicama otputovala za Beč, kako bi malo odmorila od svega, a jedna od njenih drugarica kupila joj je specijalne uloške za obuću koji su joj od velike pomoći. Dušica se iznenadila koliko su joj se smanjili bolovi u stopalu, te je presrećna što sada može normalnije da funkcioniše", kaže izvor.

 

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Youtube

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

ŠTA RADE ANASTASIJA I VELJKO KAD IH CECA NE GLEDA: Dokaz da se sestre s braćom najluđe provode

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...