DIREKTOR GRANDA BAKI PAVLIKI (77) ISPUNIO JE NAJVEĆU ŽELJU: A sad joj je Popović poslao poklon i ONA je ZANEMELA od ČUDA!
Foto: Printscreen

PRESREĆNA

DIREKTOR GRANDA BAKI PAVLIKI (77) ISPUNIO JE NAJVEĆU ŽELJU: A sad joj je Popović poslao poklon i ONA je ZANEMELA od ČUDA!

Stars -

Direktor Granda Saša Popović obećao je baki Pavliki (77) da će joj obezbediti tanjirače kako bi lakše obrađivala zemlju.

Vredan poklon sedamdesetsedmogodišnjoj baki uručen je nedavno, budući da vremenske prilike i neprohodnost do sela u kome simpatična baka živi, nisu dozvolile da joj se tanjirača dostavi ranije.

Širina njenog osmeha i zagrljaj koji je poklonila donosiocima Grandovog poklona, rekli su koliko je Pavlika srećna što je Popović odmah ispunio dato obećanje.

"Drago mi je što sam obradovao Pavliku i time joj olakšao posao koji radi bolje nego mnogi muškarci. Veoma mi je drago da sam je upoznao, što je bila naš gost u emisiji i što smo uspeli da je usrećimo", izjavio je Popović, dodajući da je baka uvek dobrodošla u Grand produkciju.

Podsećanja radi, baka Pavlika je imala samo jednu želju - da pozdravi Sašu Popovića i žiri Zvezda Granda, a direktor Grand produkcije zajedno sa emisijom "Exploziv", koji je prvi emitovao priču o baki, doveo je na snimanje takmičenja.

Upravo tu je i palo obećanje o kupovini tanjirače, što je baku i rasplakalo. Od sreće, naravno.

foto: Printscreen

Kurir/Alo/Foto Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track