Najnovije vesti

RADIN DEČKO NAPRAVIO LJUBOMORNU SCENU: Haris se naljutio na pevačicu zbog ovog muškarca!
Foto: Damir Dervišagić

VEZA JE KOŠTALA ŽIVACA

RADIN DEČKO NAPRAVIO LJUBOMORNU SCENU: Haris se naljutio na pevačicu zbog ovog muškarca!

Stars

Rada Manojlović i Haris Berković u poslednje vreme imali su ljubomorne scene, a povod je drugi muškarac.

 

Berković je jedva progutao Radinu želju da snimi duet sa Stefanom Dimitrijevićem Leonom, a koliko mu je pevačicina odluka teško pala, bilo je jasno svima koji su se zatekli na snimanju spota.

 

Naime, Haris je tokom snimanja spota neprestano zvao Manojlovićevu kako bi proveravao šta radi, a jedino činjenica što nije bio u Beogradu sprečila ga je da ne dođe na set.

 

foto: Marina Lopičić

"Haris je bio potpuno van sebe kada mu je Rada saopštila da namerava da snimi spot sa Leonom, pogotovo što smatra da joj saradnja s njim nije potrebna. Na stranu to što Leon Harisa podseća na Milana Stankovića, pevačicinog bivšeg momka i što u spotu ima dosta seksi kadrova - njega je najviše iznervirala činjenica što je, nakon dueta koji su njih dvoje snimili, Rada odlučila da snimi pesmu sa drugim pevačem. Na sve načine je pokušao da je odgovori od namere da snimi novu pesmu, ali nije uspeo, jer je Rada veoma odlučna kada je o poslu reč. Ono što nameri, to i učini", kaže izvor blizak mladom paru i objašnjava da Rada nije mogla da pretpostavi da će je ta poslovna odluka koštati živaca.

 

foto: Dragan Kadić

"Jednostavno, Haris nije mogao da prevaziđe činjenicu da njegova devojka snima seksi scene sa drugim muškarcem, a najviše mu je smetalo što nije na setu, odakle bi kontrolisao situaciju. Umesto toga, tražio je od Rade da mu se javi na svakoj pauzi snimanja, što ona nije htela u potpunosti da ispoštuje. Pozvala ga je samo kada je počelo snimanje da bi mu javila da sve funkcioniše u najboljem redu, a nakon toga je telefon ostavila u garderobi i otišla na set", kaže izvor i objašnjava da je taj Radin gest iznervirao mladog Berkovića.

 

"Tek kada je otišla na prvu pauzu, videla je desetinu propuštenih poziva od Harisa i isto toliko poruka. U prvi mah nije želela da odgovori na Harisove ljubomorne poruke, ali kada je krenuo opet da je zove telefonom, više nije mogla da ignoriše njegove uzastopne pozive. Kada se konačno javila, poručila mu je da prestane da je zivka i da je pusti da završi snimanje", kazao je izvor i objasnio da ni to nije pomoglo.

 

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Alo/S. A., Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...