(VIDEO) URLAO, PLJUNUO JE, POCEPAO JOJ STVARI: Svi detalji SVAĐE NENORMALNIH RAZMERA među zadrugarima, obezbeđenje moralo da reaguje!
Foto: Youtube screenshot

NIJE MOGAO VIŠE DA IZDRŽI

(VIDEO) URLAO, PLJUNUO JE, POCEPAO JOJ STVARI: Svi detalji SVAĐE NENORMALNIH RAZMERA među zadrugarima, obezbeđenje moralo da reaguje!

Stars -

Sok je Bane branio svog druga, Maca Diskrecija je sve vreme komentarisala Boru Santanu. Sloba Radanović nije mogao da veruje u to šta čuje, pa je počeo da viče na nju.

"Šta ti radi?! Ti mučiš čoveka! Nakazo bre! Nemoj da maltretiraš čoveka više! Nemoj da ga maltretiraš! G*vno si jedno malo smrdljivo! Nemoj da ga maltretiraš više!", a pošto joj se unosio u lice dok je vikao obezbeđenje je da reaguje.

"Nisam ti se obratila!", stala je ona u sopstvenu odbranu.

Inače, Maca je nedavno rekla Bori kako treba slaviti dan kada je preminula njegova majka, što je njega navelo da baci njene stvari u jezero.

Dok su ostali ukućani pružili podršku Bori Santani u ovoj situaciju, on je uzeo džak u kome su se nalazile Macine stvari i iste bacio u jezero, ne obazirući se na nju i na to što ga moli da to ne radi.

"Nisam mogao više da izdržim", rekao je Bora.

U toku svađe, Santana je pljunuo Macu, cepao joj majice i uzeo njene nove stvari iz garderobera i počeo i njih da cepa.

Obezbeđenje je za sve to vreme bilo uz njega.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track