OBEĆAVA SPEKTAKL

(KURIR TV) EKSKLUZIVNO SA SEKOM ALEKSIĆ NA TONSKOJ PROBI: Malo pevam, malo ljubim Veljka

Stars -

Folk zvezda Seka Aleksić večeras je preokupirana vežbanjem sa svojim bendom pred sutrašnji koncert u "Štark areni".

foto: Damir Dervišagić

Naša ekipa zatekla je pevačicu na bini dok je izvodila svoje hitove "Aspirin", "Oslobodi me", "Poludela", "Crno i zlatno" i druge. Dok se zagrevala i pripremala za ludu noć, njen suprug Veljko Piljikić sve vreme je bio uz nju i pomagao joj oko brojnih stvari koje priprema za svoje fanove. Kada je pravila pauzu, Seka je koristila slobodnu priliku da ljubi muža i razmenjuje nežnosti pred saradnicima. S obzirom na to da se mnogi umore na tonskim probama koje traju satima, njima večeras i nije tako loše bilo.

Dobro se jelo i pilo, što i ne bi trebalo da čudi, jer je poznato da je folkerka odličan domaćin.

foto: Damir Dervišagić

Ona je za Kurir otkrila kako se oseća 20 sati pred spektakl, kakva su joj očekivanja, ali i otkrila je kojom će pesmom otvoriti koncert, pa je i zapevala.

"Kod nas je uvek veselo, pa i na tonskoj probi. Što sam opasna gazdarica? Što sam rekla da se stišaju, da se ne derem, moram da čuvam glas za sutra (smeh). Nemam tremu, ali uzbuđena jesam i jedva čekam da sutra izađem na ovu scenu iza mene. Nisam tremaroš i to je dobro. Dobro je kad se čovek opusti i ide sve kako treba", kaže pevačica, koja je rasprodala celu arenu.

foto: Damir Dervišagić

"Hvala Beogradu. Očekivali smo da će biti puno, ta vest me je zaista obradovala", rekla je Seka između ostalog.

(Kurir, M. Dejanović / Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track