IVAN SE RASPLAKAO U PAROVIMA: Goca ne da ćerki da me poseti u rijalitiju
Foto: Damir Dervišagić

Tužan

IVAN SE RASPLAKAO U PAROVIMA: Goca ne da ćerki da me poseti u rijalitiju

Stars -

Dao bih sve na svetu da Lena dođe u vilu i provede neko vreme s nama, rekao je bivši muž pop zvezde

Ivan Marinković je već sedam meseci u rijalitiju „Parovi“ i sve više mu nedostaju bliski ljudi koje dugo nije video, posebno ćerka Lena, koju je dobio u braku s Gocom Tržan.

Zbog toga je poslednjih dana često tužan i stalno ponavlja da bi voleo da vidi svoju naslednicu, ali da je svestan da njegova bivša žena to nikad ne bi dozvolila.

- Dao bih sve na svetu da Lena dođe u vilu i provede neko vreme s nama. Međutim, znam da moja bivša žena to nikad neće dozvoliti. Moje je da budem tu i na ovaj način ispunim sve obaveze prema ćerki napolju. Volim te, Lenice - napisao je u pismu koje je pročitao Gastoz, dok je Ivan plakao.

foto: Dragana Udovičić

Marinković već nekoliko dana štrajkuje ćutanjem i odbija da komunicira čak i s produkcijom jer su ga navodno povredile Gocine reči da od septembra nije video njihovu ćerku. Opštepoznato je da se pevačica trudi da svoju naslednicu sačuva od pošasti rijalitija, pa je Ivanova želja da je vidi u rijalitiju potpuno nemoguća.

Zanimljivo je da Marinković uopšte ne pominje da će uskoro po drugi put postati otac, s obzirom na to da Miljana Kulić čeka njegovo dete. Samo jednom je rekao da će finansijski pomagati svog sina, dodavši da bi voleo da se on zove kao njegov pokojni otac Velimir.

- Oduvek sam želeo da imam sina. Baš mi je drago što Miljana čeka muško dete. Čisto sumnjam da ću se ja pitati o imenu. Ali nazvao bih ga Velimir po svom ocu, jer sam ga mnogo voleo i cenio. Još dok nisam dobio ćerku s Gocom, govorio sam: „Ako budem imao sina, zvaće se kao moj tata“ - rekao je nedavno za Kurir.

Kurir / I. E.

Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track