(VIDEO) ANDRIJANA I ĐEKSON SE ŽESTOKO POSVAĐALI: Umesto da budeš uz mene, ti praviš HAOS! Preko glave mi je svega!
Foto: pritnscreen jutjub

rasprava u rijalitiju

(VIDEO) ANDRIJANA I ĐEKSON SE ŽESTOKO POSVAĐALI: Umesto da budeš uz mene, ti praviš HAOS! Preko glave mi je svega!

Stars -

Velika rasprava se dogodila u Zadruzi između Nemanje Đerića Đeksona i Andrijane Radonjić.

Naime, tokom dana digla velika prašina nakon pisma koje je poslao Veliki šef, a koji ih je uputio na to da svako od takmičara iskaže svoje mišljenje o njihovom odnosu, koji je, prema nekima, lažan. Đeksona je toliko dotukla tema o moralu njegove devojke da je pre svih izašao iz Bele kuće, jer nije želeo da sluša o tome. On je zbog toga ceo dan bio utučen, a onda mu je Andrijana prišla kako bi porazgovarala sa njim o svemu.

"Hoću da kažem da ovi ljudi ovde nisu normalni! Neću da budem diskvalifikovan, ali došlo mi je da iznabadam mnogo njih ovde. Neću da se tvoj moral dovodi u pitanje zbog mene", bio je ljut Đekson.

"Neću da slušam te priče uopšte, nisi u pravu! Neću da te smaram kad ti je loše, a ti sedi ovde sam. Tripuješ se mnogo, ovo ne može da utiče na nas, utiče samo na mene! Ti umesto da dođeš i da budeš uz mene, ti praviš haos od toga. Preko glave mi je svega, to da je meni u životu dobro i muka mi je od tog foliranja", rekla je Andrijana.

"Samo kad ti je do ja*a ti ćeš da me zagrliš, osetim vajb kao da nisi tu2, rekao je Đekson.

" Toliko sam bila smorena da nisam ništa ni primetila...treba mi vremena da svarim ovo! Nisam rijaliti igrač, boli me du*e šta misle i Mića i Dragica", pravdala se Andrijana.

foto: pritnscreen jutjub

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track