(FOTO) GOGA SEKULIĆ ŠOKIRANA, PROGOVORILA O SLUČAJU NATAŠE BEKVALAC: Muškarci koji nad ženama upotrebljavaju silu nisu muškarci!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

PODRŠKA

(FOTO) GOGA SEKULIĆ ŠOKIRANA, PROGOVORILA O SLUČAJU NATAŠE BEKVALAC: Muškarci koji nad ženama upotrebljavaju silu nisu muškarci!

Stars -

Pevačica Goga Sekulić se iskreno nada da Nataši Bekvalac neće ostati nikakve posledice nakon stravične situacije, da će biti jaka i da uspeti da prevaziđe sve što joj se dogodilo.

"Potpuno sam šokirana zbog svega što se desilo Nataši Bekvalac! Kao žena, apsolutno smatram da ne postoji nikakvo opravdanje za nasilje i da nikada nije kriva osoba koja je žrtva nasilja! Muškarci koji nad ženama upotrebljavaju silu nisu muškarci, a ljudi koji u ovom slučaju nalaze opravdanja za Natašinog supruga treba dobro da se zapitaju da li znaju šta uopšte znači biti čovek! Nadam se samo da Nataši neće ostati neke posledice zbog ove situacije i da će biti jaka da prevaziđe sve što joj se desilo!" poručila je Goga Sekulić.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Podsetimo, pevačicu Natašu Bekvalac je u porodičnom domu pretukao suprug Luka Lazukić. Nekadašnji sportista i IT stručnjak uhapšen je tokom popodneva u Beogradu posle napada. On je je navodno pijan došao kući, a ona mu u telefonu pronašla ljubavne poruke, posle čega je prvo izbila svađa, a onda usledio i fizički napad u kojem je pevačica prvo dobila udarac pesnicom u glavu a potom i modricu na oku.

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić

U trenutku napada, u kući sa Natašom bile i dadilja i beba Katja, dok je na sreću starija ćerka Hana bila kod Natašinih roditelja u Novom Sadu. Lazukić je pušten da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja, saznaje Kurir.

Prema novim zakonskim odredbama koje se tiču porodičnog nasilja, za lakše telesne povrede nasilniku je zaprećena kazna zatvora od 3 meseca do 3 godine, koja može biti i uslovna, a za teške telesne povrede od dve godine do 10 godina zatvora.

(Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) REPORTERI KURIRA PRED VRATIMA NATAŠE BEKVALAC: Otvorila im sestra Kristina, a evo šta je rekla!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track