Najnovije vesti

NATAŠA BEKVALAC UPLAŠENA I POD VELIKIM STRESOM, NE ODVAJA SE OD DECE: Luka je mrtav za mene! Mesto mu je u zatvoru!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Ne prašta mužu nasilniku

NATAŠA BEKVALAC UPLAŠENA I POD VELIKIM STRESOM, NE ODVAJA SE OD DECE: Luka je mrtav za mene! Mesto mu je u zatvoru!

Stars

Šokantno Pevačica je uplašena, advokatu je poručila da je ekspresno razvede i da od suda zahteva da Lazukiću odrede pritvor i zabranu prilaska zbog mogućnosti da ponovi nasilje

Nataša Bekvalac posle prebijanja ne želi više da čuje za Luku Lazukića!

Pevačica je rekla bliskim prijateljima da je njen suprug, s kojim je pre samo dva meseca dobila ćerku Katju, mrtav za nju i da se nada da će završiti u zatvoru zato što ju je šamarao i udarao rukama i nogama pred njihovom dvomesečnom ćerkom.

Kako saznajemo od izvora bliskog pevačici, ona je i dalje pod velikim stresom. Uplašena je i komunicira samo sa ćerkom, sestrom i roditeljima. Ne može da se smiri i jedina uteha su joj deca, od koje se ne odvaja. Pokušava da zaboravi noć kada je Luka izgubio kontrolu i fizički nasrnuo na nju nakon što mu je pronašla prepisku s drugim ženama.

foto: Dragana Udovičić

Ona je s modricama i otocima u subotu dala iskaz policiji, a to će učiniti ponovo u toku ove nedelje. Bekvalčeva ne želi nikad više da se sretne s Lazukićem i od advokata je tražila da se razvode po hitnom postupku! Pokušali smo da kontaktiramo s pevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Njen advokat Nemanja Vlček za Kurir je potvrdio da je pevačica uplašena i da će zbog toga tražiti produženje mere o zabrani prilaska sa 48 sati na 30 dana, kao i pritvor za Luku.

- Imajući u vidu da Nataša Bekvalac strahuje za svoju bezbednost, očekujemo da će sud Luki Lazukiću odrediti pritvor ili da mu se mera zabrane prilaska i komunikacije s Natašom produži na 30 dana zbog mogućnosti da ponovi ovo što je učinio - rekao je Vlček iz advokatske kancelarije „Aleksić“.

foto: Damir Dervišagić

Ekipa Kurira pokušala je da dođe i do Lazukića, koji je kod roditelja na Novom Beogradu i, kako saznajemo, nije ni pokušao da kontaktira s Natašom. Vrata nam je otvorio Lukin otac, ali nije želeo ništa da komentariše. Njihov komšija nam je rekao:

- Ne poznajemo tog dečka kao takvog, uvek se javi, pita kako smo kada se sretnemo u zgradi. Žao mi je ovih ljudi, njima je napravio nepotreban osećaj sramote, a oni su, verujte, izuzetno dobri.

Luka je na saslušanju otkrio detalje sukoba.

- Došao sam iz grada i legao da spavam. U nekom trenutku Nataša mi je našla prepisku sa tri ženske osobe. Ishisterisala je i nasrnula na mene. Odgurnuo sam je da me ne bi udarala. U tom trenutku ona je pala - izjavio je Lazukić na saslušanju.

foto: Vladimir Šporčić

U ilegali

DRUGA POSLAO PO MOTOR

Luka je posle prebijanja Nataše napustio njen stan na Dedinju i otišao kod roditelja na Novi Beograd. Međutim, ispred pevačicine zgrade ostavio je motor, po koji je juče došao Lukin prijatelj. On nije želeo da daje izjave, već je upalio Lukin dvotočkaš i odvezao ga u nepoznatom pravcu.

Reagovanja

CECA RAŽNATOVIĆ

foto: Damir Dervišagić

-Monstruozno! Jako, jako mi je žao. Stop nasilju nad ženama, nad slabijima. Stop svim oblicima nasilja!

foto: Nebojša Mandić

ZORICA BRUNCLIK

-Želim ti brz oporavak duše, jer na njoj modrice najteže prolaze. Budi jaka, svi smo uz tebe!

foto: Screenshot Youtube

Natin otac

SAMO ŽELIM DA MI SE ĆERKA OPORAVI!

Natašin otac Dragoljub Bekvalac ogorčen je na zeta.

- Ne može čovek biti dobro posle ovakve tragedije. Niko od nas nije dobro. Na Natašinom telu su vidljivi tragovi nasilja i trenutno samo mislimo o njenom oporavku. Nadamo se da će upravo ova nesreća koja se dogodila jednoj javnoj ličnosti probuditi nadležne. Ovo je pravna država, verujemo u naše zakonodavstvo i nadamo se da će nadležni odreagovati na adekvatan način jer je krajnje vreme da se stane na kraj nasilju u porodici - izjavio je Bekvalac za beogradske medije.

foto: Vladimir Šporčić

Sestra Kristina

LJUBAV TREBA DA LEČI, A NE DA POVREĐUJE!

Od Nataše se ne odvaja sestra Kristina.

- Ljubav treba da te izleči, a ne da te povredi - poručila je dizajnerka.

Oglasila se i Lukina sestra Ana, koja je ostavila zanimljiv status na Fejsbuku:

- Nikad nećeš razumeti koliku štetu si napravio nekome dok istu stvar ne učine tebi. Zato sam ja ovde. Karma.

foto: Vladimir Šporčić

Nataša o nasilju nad ženama

TO MOŽE DA MI DESI JEDNOM I NIKAD VIŠE!

Pre dve godine Nataša je podržala Kurirovu akciju „Stop nasilju nad ženama“ i dala svoj komentar o neprijatnoj temi:

- To je baš ozbiljna tema! Nema šanse da bih trpela ili bila žrtva porodičnog nasilja. To bi moglo da mi se dogodi, ali samo jedanput, posle toga bi trpeo zlostavljanje s moje strane do kraja života. To ne sme da se prećuti, a ni da se trpi. Nije te majka rodila da te drugi biju. Zato ako žrtva ima problem, to mora i da kaže!

LJ. STANIŠIĆ - I. ERCEGOVČEVIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) NATAŠA BEKVALAC IZAŠLA IZ KUĆE: Pevačica napustila dom na Dedinju sa sestrom i advokatom!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...