STOP NASILJU

(KURIR TV) NATAŠA BEKVALAC IZAŠLA IZ KUĆE: Pevačica sa advokatom i sestrom bila kod notara, POTPISALA PAPIRE i vratila se u dom na Dedinje

Stars -

Nataša Bekvalac, koju je suprug Luka Lazukić istukao u subotu ujutro zbog čega je završila u Urgentnom centu, danas je izašla iz stana u Dedinju i otišla je do notara na Novom Beogradu.

foto: Zorana Jevtić

Nataša je sa naočarima na očima, sva u crnom, izašla iz stana i nije davala nikakve izjave.

foto: Zorana Jevtić

Ekipa Kurir prati Natašu Bekvalac, koja je u pratnji advokata Nemanje Vlčeka i sestre Tatjane Mrkić, koja je i pevačicin PR, stigla ispred zgrade na Novom Beogradu.

foto: Ivan Ercegovčević

Kako Kurir saznaje, bila je kod notara, potpisala je neke papire, a odmah posle toga, pevačica se vratila u svoj dom na Dedinju.

foto: Zorana Jevtić

"Ono što sam do sada rekao u vezi ovog postupka to je sve", kratko je prokomentarisao advokat Nataše Bekvalac.

foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Prvo osnovno tužilaštvo usvojilo je predlog o produženju mere zabrane prilaska Luki Lazukiću na 30 dana zbog nasilja nad suprugom Natašom Bekvalac, potvrdila je za Kurir Aleksandra Đenadić, portpartol Tužilaštva.

foto: Zorana Jevtić

Luka je u alkoholisanom stanju došao kući u noći između petka i subote, a nakon što je Nataša videla ljubavne poruke sadrugom ženom na njegovom telefonu, došlo je do svađe. Nakon toga, It stručnjak je nasrnuo na nju i naneo joj povredu glave i masnicu na oku.

foto: Zorana Jevtić

Pevačica se sa povredama odmah uputila u Urgentni centar, koji je posetila još nekoliko puta jer je zadobila potres mozda. Lazukiću je izrečena mera zabrane prilaska Nataši Bekvalac.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.E/Foto Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track