(VIDEO) HRVATSKA BRUJI O JUGOSLOVENSKOJ ZASTAVI NA KONCERTU: Lepa Brena mahala trobojkom, a evo šta su joj Hrvati poručili!
Foto: Printscreen/Instagram

ODUŠEVLJENJE

(VIDEO) HRVATSKA BRUJI O JUGOSLOVENSKOJ ZASTAVI NA KONCERTU: Lepa Brena mahala trobojkom, a evo šta su joj Hrvati poručili!

Stars -

Lepa Brena se trenutno nalazi na američkoj turneji na kojoj promoviše poslednji album, a njeno mahanje jugoslovenskom zastavom izazvalo je oduševljenje u Hrvatskoj.

(VIDEO) LEPA BRENA ŠIRI BRATSTVO I JEDINSTVO: Folk diva na turneji po Americi raširila zastavu SFRJ i zapevala Jugoslovenku!

Naime, dok je izvodila svoj hit "Jugoslovenka", pevačici je neko iz publiku dodao zastavu bivše SFRJ koju je ona uzela i počela da maše njom na sveopšte oduševljenje publike.

"Predstava sa zastavom trajala je skoro pun minut, a obožavaoci su njen potez popratili vriscima i aplauzima. Snimak se brzo proširio društvenim mrežama, a na stranici na kojoj je postavljen lajkovan je skoro 2.000 puta. "Raširi i neka se vidi. Kome smeta, neka pati. Bravo Breno", napisali su uz video koji su fanovi zasuli samim pohvalama", prenose hrvatski mediji.

New York?????Nezaboravno?

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана

Kurir.rs/Index.hr/Foto Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) NAPRAVILA JE SPEKTAKL U SOFIJI: U prepunoj areni LEPA BRENA zapalila je BUGARE, a evo kako je bilo uzavrlo iza kulisa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja