(FOTO) SVEDOK LJUBAVI OSTAO NA PRSTU: Nataša Bekvalac u policiju stigla sa Lazukićevom burmom
Foto: Damir Dervišagić

SLEDEĆE SASLUŠANJE 24. APRILA

(FOTO) SVEDOK LJUBAVI OSTAO NA PRSTU: Nataša Bekvalac u policiju stigla sa Lazukićevom burmom

Stars -

Nataša Bekvalac, koju je suprug Luka Lazukić između petka i subote istukao pošto je u alkoholisanom stanju stigao u stan na Dedinje, na saslušanje u MUP-u u subotu naveče stigla odevena u crno i sa velikim naočarima, bez kojih tokom čitave drame nije fotografisana u javnosti, ali i sa burmom na prstenu, koju je celoj drami zaboravila da skine.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Nataša Bekvalac juče je pokrenula brakorazvodnu parnicu protiv Luke Lazukića nakon što ju je u subotu brutalno pretukao.

Pevačica će zahtevati starateljstvo nad dvomesečnom ćerkom Katjom i insistirati na tome da tokom braka nisu stekli zajedničku imovinu, kao i da je sama ulagala u završne radove na kući u Čeneju.

Nataša, njen suprug Luka Lazukić i dadilja biće saslušani 24. aprila u Prvom osnovnom tužilaštvu. Prvo osnovno tužilaštvo u ponedeljak je usvojilo predlog o produženju mere zabrane prilaska Luki Lazukiću na 30 dana zbog nasilja nad suprugom Natašom Bekvalac, potvrdila je ranije za Kurir Aleksandra Đenadić, portpartol Tužilaštva.

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE! MENADŽER LEGENDI LAZUKIĆEV UJAK: Luka i ja ne pričamo već 6 godina! A evo šta je rekao o sestrićevom nasilju nad Natašom

Podsetimo, Luka je osumnjičen da je u alkoholisanom stanju došao kući u noći između petka i subote, a nakon što je Nataša videla ljubavne poruke sadrugom ženom na njegovom telefonu, došlo je do svađe. Nakon toga, It stručnjak je nasrnuo na nju i naneo joj povredu glave i masnicu na oku.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) NATAŠA BEKVALAC IZAŠLA IZ KUĆE: Pevačica sa advokatom i sestrom bila kod notara, POTPISALA PAPIRE i vratila se u dom na Dedinje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja