MAJKU MINE VRBAŠKI TREBA STRPATI U ZATVOR: Gagi Đogani  bez dlake na jeziku o učesnicima rijalitija, Anabeli i bratu Gagiju!
Foto: Printscreen/Youtube

ISKREN INTERVJU

MAJKU MINE VRBAŠKI TREBA STRPATI U ZATVOR: Gagi Đogani bez dlake na jeziku o učesnicima rijalitija, Anabeli i bratu Gagiju!

Stars -

Đole Đogani dospeo je, kao i ostali članovi familije, u žižu interesovanja zbog učešća svoje bratanice Lune u rijalitiju.

On je otvorio dušu, ispričao šta misli o Slobi i Luni, otkrio koliko je ponosan što se njegov brat već dve godine ne drogira i šta je sve Anabela radila da spase brak sa Gagijem.

Da li biste učestvovali u rijalitiju?

- Nikada. To je ogoljavanje života. Ja ne gledam, ali gleda moj jadni brat. Non-stop mi se žali. Ja sam Gagija vaspitavao, stariji sam od njega 11 godina. Bio je odličan sportista i prvak Jugoslavije u plesu. Onda mi on dođe i kaže kako su ga prozvali da je lopov i kriminalac. I ja ga pitam šta je pričao Luni. Onda mi je priznao kako joj je kad je bila mala pričao da je u mladosti ukrao čokoladu u prodavnici, a ona je to loše protumačila. Moj brat nije lopov, niti je ikad bio, niti će ikad biti.

Kako vam se dopada Lunino učešće u riijalitiju?

- Ono što sam gledao nije loše. Tamo je devojka (Mina Vrbaški) koja je maloletna, je l' to nasilje? Kako se to zove? Pa ta maloletnica je ubačena da bude meso jednom tamo Đeksonu. Moju bratanicu pljuju, a gde je zakon za onog ko spava sa maloletnom osobom deset puta dnevno.Ko brine o tome? Gde je zakon? Treba iste sekunde strpati u zatvor Mininu majku i njega.

foto: Printscreen

Priča se da je vaša bivša snaja Anabela iskoristila priču svoje ćerke Lune kako bi oživela svoju muzičku karijeru?

- Nije. Ne verujem da je Anabela imala spremljenu priču unapred koja bi sada pospešila njenu karijeru. Ona i ja ne pričamo, ali ona nikada ne bi upotrebila svoju decu zarad promocije. Anabela se borila da brak sa Gagijem opstane. Molila me je da vodimo Gagija kod psihijatra i psihologa da rešimo određene probleme. Pošteno se borila i za svoju decu. Skidam joj kapu!

foto: Printscreen/Youtube

Šta ako sutra vaša deca odluče da uđu u rijaliti?

- Moja deca se nikada neće pojaviti u rijalitiju. Sve to ide iz kuće, sve je stvar vaspitanja. Luna je predivno dete. Ona je rasla u istoj kući. Ona je blogerka i ušla je u priču da je ljudi malo bolje upoznaju. Moja starija ćerka je vaspitačica i radi u vrtiću, ovaj moj mali je fudbaler.

Kako se Gagi sada oseća?

- Gagi je u poslednjih godinu i po - dve strejt. Imao je veliki problem, sada je zahvaljujući pomoći porodice sve OK. Dali smo mu podršku. Kontrolišemo ga. Umem da ga isprovociram, ali se nije primio. Sada je dobar. To se vidi po njegovom pogledu i ponašanju.

foto: Printskrin Youtube

Često ste dovođeni u situaciju da budete predmet sprdnje zbog vaših "bisera", kao što je "Čekaj me kod kolima". Koliko ima istine u tome?

- Ja sam odradio da to bude u moju korist, iako se nije radilo o meni, meni su to pripisali. Nisam puno grešio. Drugi se grešili. Ali kada bih se ja ogradio i rekao - nisam to ja, Gagi je, nisam ja, Baki je, ispao bih debil, budala. To su moja braća. Nisu načitani, neobrazovani su, ali ne stidim ih se i za njih bih dao sve.

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO 18+) EVO ZAŠTO JE POLUDEO ZA NJOM: Šakova MALOLETNICA se snimala gola!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja