RAZOTKRIVENA JEDNA OD NAJVEĆIH TAJNI DOMAĆE ESTRADE Maja Odžaklijevska konačno progovorila o tajnom odnosu sa Čolom! NA SVAKOM KONCERTU JE PEVAO SAMO MENI!
Foto: Marina Lopičić, Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Otkrivamo kakav su odnos imali slavni pevači

RAZOTKRIVENA JEDNA OD NAJVEĆIH TAJNI DOMAĆE ESTRADE Maja Odžaklijevska konačno progovorila o tajnom odnosu sa Čolom! NA SVAKOM KONCERTU JE PEVAO SAMO MENI!

Stars -

Na svakom koncertu bi se okrenuo ka meni i faktički bi pevao samo meni, a ne publici. Menadžer je onda zahtevao da se krijem iza zavese, ispričala je Odžaklijevska

Zdravko Čolić i Maja Odžaklijevska su na početku svojih karijera bili veoma bliski, toliko da je najveći estradni zavodnik na svakom koncertu pevao samo njoj, a ne publici!

Dok su žene širom bivše Jugoslavije ludele za Čolom, pevač nije mogao da skine pogled s koleginice, s kojom je sedamdesetih godina proputovao svet uzduž i popreko.

Zdravko je tada na turneju krenuo s bendom i pratećim vokalima - Majom Odžaklijevskom i Kemalom Montenom. Naime, zbog njenog izuzetnog glasa, Zdravko nije mogao da se fokusira na koncert, zbog čega su Maju morali da sakriju iza scene!

Produži dalje

- Sve njegove pesme volim, a posebno „Produži dalje“. Ta pesma me veže za mladost, kada smo išli zajedno na turneju i kada smo mu Kemal i ja pevali prateće vokale. Uvek se setim kako stojim iza scene, iza zavese. To je bilo neophodno jer svaki put kad ja počnem da pevam, Čola bi se okretao prema meni i faktički bi pevao meni, a ne publici. Menadžer je onda odlučio da se mi, kao bek vokali, sakrijemo iza zavese da bi mu omogućili da se on obrati publici. Nisam to teško podnela, svi smo bili mladi i neiskusni - rekla je Maja kroz smeh, a na pitanje da li je Zdravko bio zaljubljen u nju, odgovorila je zagonetno:

Klinke ga i dalje vole

- Ne znam da li je bio zaljubljen u mene, morate da pitate njega! To je intimni deo priče. Sigurno je da je bio zaljubljen u moj glas, nema ko nije. S druge strane, i ja sam, kao i sve žene, bila zaljubljena u lik i delo Čole. On je pevač naše generacije, nema ko nije bio zaljubljen u njega. I danas su klinke zaljubljene u njega!

Pokušali smo da kontaktiramo i sa Čolom, ali su nam iz njegovog PR tima poručili da je on na turneji. Ovog puta bez Maje.

foto: Dragan Kadić

GOCA LAZAREVIĆ TVRDI

ČOLA ME MUVAO, ODBILA SAM GA!

Goca Lazarević nedavno je izjavila kako je Čoli svojevremeno zapala za oko, ali da ga je odbila.

- Čola je obraćao pažnju na mene, muvao me je. Pozvao me je čak i da izađemo, ali sam ga ja odbila. Rekla sam mu: Neću da izađem s nekim s kim bi sve žene volele da izađu - rekla je pevačica, a nakon toga se pokajala što je to otkrila.

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Privatna arhiva, Dragan Kadić, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track